Helmarien hyökkääjä Linda Sällström teki viikonloppuna kaksi maalia, kun hänen joukkueensa Paris FC kaatoi Dijonin maalein 4-0. Toinen Sällströmin maaleista oli jopa niin näyttävä, että se valittiin Ranskan pääsarjan kierroksen kauneimmaksi maaliksi. Suomalaiskärki karkasi puolustajien välistä ja nosti pallon 20 metristä tyylikkäästi maalivahdin yli maalin takanurkkaan.

Mikäli juttuun kiinnitetty video maalista ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä. Videoklipissä on nähtävissä kierroksen kolme hienointa osumaa.

30-vuotias Sällström on tehnyt Paris FC:lle tällä kaudella 18 ottelussa 11 liigamaalia. Sillä hän on Ranskan kovatasoisen pääsarjan maalitilastossa jaetulla neljännellä sijalla, maalin päässä kolmossijasta. Kärkikaksikko on omilla luvuillaan, sillä PSG:n Marie-Antoinette Katoto ja Lyonin Ada Hegerberg, hallitseva Ballon d’Or -voittaja, ovat paukutelleet 18 maalia naiseen.

[readmore from=Sällström-Linda]

Sällström siirtyi Ranskaan viime kesänä kymmenen Ruotsissa vietetyn vuoden jälkeen. Hän on pelannut Paris FC:n avauskokoonpanossa kaikissa kauden otteluissa, ja pelannut useimmiten myös täydet peliminuutit.

Paris FC on Ranskan pääsarjassa viidentenä, kun sarjaa on pelaamatta kolme kierrosta. Mestaruudesta taistelevat sarjan kärjessä tasapistein komeilevat Lyon ja PSG.