Man Unitedin entinen kykyjenetsijä paljastaa: Seuralta meni kaksi huippulupausta sivu suun

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester United päätti olla tavoittelematta nykyisiä Ajaxin tähtipelaajia Frenkie de Jongia ja Matthijs de Ligtiä, väittää seuran entinen pääkykyjenetsijä Derek Langley.

Langley toimi kykyjenetsijänä Unitedissa vuosina 2000-2016. Hän aloitti pestissä paikallisten kykyjen tarkkailijana, mutta eteni Euroopan kykyjenetsintäosaston johtajaksi. Langleyn aikana United houkutteli seuraan mm. Marcus Rashfordin ja Jesse Lingardin sekä nykyään muualla pelaavat Danny Welbeckin ja Gerard Piquén.

Hän kertoi Manchester Evening Newsin haastattelussa, että moni lahjakkuus jäi kuitenkin hankkimatta, ja otti esimerkiksi Ajaxin kaksikon.

Keskikenttäpelaaja de Jong, 21, siirtyy ensi kesänä Barcelonaan 75 miljoonan euron korvausta vastaan. Myös Ajaxin kapteenin, toppari de Ligtin, 19, odotetaan siirtyvän tämän kauden jälkeen vastaavalla summalla muihin maisemiin.

– Pelaajia, jotka seurajohto hylkäsi? Matthijs de Ligt. Kuinka monta raporttia meillä olikaan Matthijs de Ligtistä. Frenkie de Jong ja kaikki nämä pelaajat ovat nykyään hieman ympäri Eurooppaa. RB Leipzigissa nykyään pelaava Dayot Upamecano oli myös yksi.

– Tämä oli yksi syistä, miksi tapasin (varapuheenjohtaja) Ed Woodwardin ja sanoin hänelle, etten ole vakuuttunut tiettyjen seurassa toimivien kompetenssista. Sanoin hänelle varsin suoraan: ”Jos luulet, että aion vain istua tässä ja sanoa sinulle, mitä haluat kuulla, niin minä en ole se mies, koska aion kertoa sinulle asiat juuri niin kuin ne näen”.

– Luulen, että se oli osasyy siihen, miksi seitsemän kuukautta myöhemmin menetin työpaikkani, koska en noudattanut linjaa, vaan kerroin heille täsmälleen, mitä ajattelin.

– Sellaisia asioita jalkapallossa tapahtuu – ajan myötä ne hyväksyy. Manchester United kiitti minua siellä viettämästäni ajasta ja pelaajista, jotka olin tuonut seuraan, mutta olisimme voineet olla paljon parempia, jos ihmiset olisivat kuunnelleet.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!