Manchester Cityn ja Tottenhamin välinen Mestarien liigan puolivälieräottelu on saanut huikean alun Etihad Stadiumilla.

Maaleja ollaan nähty ensimmäisen 25 minuutin aikana jopa viisi kappaletta.

Raheem Sterling vei Cityn johtoon jo neljännellä minuutilla, kunnes Heung-min Son viimeisteli pallon kahdesti City-maalivahti Edersonin ohitse.

Tottenhamin johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun City palasi kuskin penkille.

11. minuutilla Bernardo Silva laukoi pallon Danny Rosen jalkojen välistä maaliin.

OptaJoe

@OptaJoe
4 - Four goals in the opening 11 minutes of Manchester City vs Tottenham is the fastest four goals have ever been scored in a single Champions League match. Bonkers. #MCITOT

Kyseessä oli nopeimmat neljä tehtyä maalia koko Mestarien liigan historiassa.

Kamppailun viides nähtiin 21 minuutin pelin jälkeen, kun Kevin de Bruynen keskitys löysi Sterlingin Spurs-maalin takatolpalta. Englantilaishyökkääjä nikkasi pallon varmasti sisään.

Manchester City johtaa kamppailua 3-2-lukemin, kun ottelua on takana puoli tuntia. Yhteismaalit ovat tasan 3-3. Jos tilanne pysyy ottelun loppuun saakka samana, Tottenham etenee välieriin vierassäännön voimin.