Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin edustama Norwich varmisti lauantaina nousun Valioliigaan, kun se voitti Blackburnin Englannin Mestaruussarjassa 2-1. (Lue lisää)

Ennen ottelua Pukki, 29, palkittiin myös henkilökohtaisella palkinnolla. Hänet valittiin kannattajien toimesta Norwichin kauden parhaaksi pelaajaksi ja hänet palkittiin Barry Butler Memorial -pokaalilla, joka on nimetty edesmenneen seuralegendan Barry Butlerin mukaan.

Toiseksi äänestyksessä tuli Christoph Zimmermann ja kolmanneksi Emi Buendia. Äänestys alkoi tämän kuun alussa.

Pukki siirtyi Norwichiin viime kesänä ilmaiseksi tanskalaisesta Brøndbystä. Hän on pelannut Norwichissa tällä kaudella 45 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 29 osumaa ja antanut kymmenen maalisyöttöä.

Suomen maajoukkuekärki johtaa Mestaruussarjan maalipörssiä 28 osumallaan. Sarjan yhden kauden maaliennätys on Glenn Murraylla, joka teki 30 osumaa Crystal Palacelle kaudella 2012-13.

Pukki valittiin aiemmin tässä kuussa myös Mestaruussarjan kauden parhaaksi pelaajaksi. Hänet valittiin myös sarjan viralliseen sekä pelaajayhdistyksen äänestämään tähdistökentälliseen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
And the winner of Player of the Season and the Barry Butler Memorial Trophy is....TEEMU PUKKI! 🥇🏆 #ncfc