Huuhkajien hyökkääjällä Teemu Pukilla oli tunteet pinnassa lauantai-iltana, kun hänen edustamansa Norwich varmisti nousun Englannin pääsarjaan Valioliigaan.

Norwich kaatoi kauden viimeistä edellisessä ottelussaan Blackburnin 2-1 ja piti siten huolen siitä, että se ei voi enää tipahtaa suoran nousijan paikalta pois. (Lue lisää)

Pukki, 29, on ollut Norwichin kiistaton johtotähti tällä kaudella. Hän johtaa Mestaruussarjan maalipörssiä 28 osumallaan ja on myös syöttänyt kymmenen maalia.

Suomen maajoukkuehyökkääjä myönsi Sky Sportsin haastattelussa, ettei osannut odottaa tällaista menestystä, kun hän siirtyi Norwichiin viime kesänä tanskalaisesta Brøndbystä.

– Tämä on ylittänyt täysin kaikki odotukseni. Tämä on ollut uskomaton kausi, ja me todellakin ansaitsemme tämän. Olen vain niin onnellinen.

Norwichilla on enää yksi ottelu jäljellä. Vaikka päätavoite eli nousu varmistuikin, on Norwichilla vielä pelattavaa, sillä se haluaa voittaa mestaruuden.

Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Norwich johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Sheffield Unitediin. Tasapelikin siis riittää päätöskierroksella mestaruuteen. Norwich kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Aston Villan ensi viikon sunnuntaina.

Pukin mukaan Norwich haluaa viihdyttää kannattajiaan vielä kauden viimeisessä pelissä ja ottaa pokaalin itselleen.

– Se (mestaruus) merkitsee paljon. Minusta olemme olleet kauden paras joukkue, joten meidän pitää vain päättää kausi ykkösenä. Ja tietysti haluamme päättää kauden voittoon.

– Nyt juhlimme pari päivää ja sitten rupeamme keskittymään seuraavaan otteluun.