Teemu Pukin Valioliiga-unelma toteutuu myöhään lauantai-iltana. Huuhkajat-hyökkääjän edustaman Norwichin nousu varmistui 2-1-voitolla Blackburnista kotiyleisön edessä (lue uutinen).

– Meidän kokemamme tunteet olivat sanoinkuvailemattomia. Olin itse jo niin väsynyt, ja kun päätösvihellys soi, se oli uskomatonta. Ansaitsimme todella tämän ja nyt voimme juhlia, Pukki iloitsi Norwichin Youtubekanavalla nousun jälkeen.

Pukki myöntää olleensa ennen tärkeää peliä jännittynyt.

– Viime aikoina mestaruuden varmistaminen ei ole ollut helpoin tehtävä. Tunsin itseni tänään hieman hermostuneeksi. Enemmän kuin aiemmissa peleissä. Tänään tiesimme, että jos nappaamme pisteet, homma on selvä.

[readmore from=Pukki-Teemu]

Pukilla on myös komea ensimmäisen henkilökohtainen Norwich-kausi takana. Mestaruussarjan vuoden pelaajaksi valittu suomalainen johtaa 28 osumallaan sarjan maalipörssiä.

– Tämä on ollut paras koskaan pelaamani kauteni. Tämä on ollut suurta nautintoa saapumisestani lähtien. Tänne joukkueeseen tuleminen on ollut niin helppoa. Hyökkääjänä tehtäväsi on tehdä maaleja. Et pysty siihen ilman muiden kavereiden tukea. He tekivät omasta kaudestani helpon.