Teemu Pukin satumaiset suoritukset eivät ole hurmanneet ainoastaan suomalaisia jalkapallon ystäviä, vaan 29-vuotias Huuhkaja-hyökkääjä on valloittanut sydämiä myös Englannissa. Eikä ainoastaan aikuisten, vaan myös pienten Norwich-fanien.

Perjantai-iltana Pukki sulatti nelivuotiaan Oscar Dreweryn sydämen, kun hän ojensi tälle lämmittelypaitansa ennen Sheffield Wednesdayta vastaan pelatun ottelun alkamista. Oscar piteli käsissään itse tekemäänsä ”I love Pukki” -kylttiä, ja sai vastalahjaksi mieluisan palkinnon.

Kun Pukki huomasi Oscarin katsomossa, hän juoksi kentän laidalle tervehtimään pikkupoikaa ja antoi tälle rakkaan muiston pelistä. Vaikka paita onkin pikkupojalle aivan liian iso, halusi Oscar pukea sen heti päälleen, koska ”hänen paras ystävänsä antoi sen hänelle”.

[readmore from=Pukki-Teemu]

– Se ele oli hänen iltansa kohokohta, koska Pukki on yksi Oscarin suosikkipelaajista, Katie-äiti kertoi Eastern Daily Pressille.

– Pukki myös taputti Oscaria päälaelle. Siksi hän ei halunnut edes pestä hiuksiaan jälkikäteen.

Oscar ja hänen isänsä Joe ovat käyneet Norwichin peleissä siitä lähtien, kun poika oli yksivuotias. Sarjakärjen mahtava kausi on saanut fanituksen nousemaan uusiin sfääreihin, ja Oscarin Norwich-fanius saikin jo aiemmin huomiota myös Pink Un -lehden sivuilla. Oscarin huone on maalattu Norwichin väreihin, ja seiniä koristaa muun muassa Teemu Pukki -juliste.

The Pink Un

@pinkun
Take a look around young Oscar Drewery’s bedroom and you’ll see his Norwich City shirts, a Teemu Pukki poster, a Canaries duvet cover and four walls painted yellow and green. pinkun.com/four-year-old-… #ncfc

Katie Dreweryn mukaan Oscar säntääkin ensi töikseen päiväkodista kotiin tullessaan vaihtamaan päälleen jonkun neljästä Norwichin paidastaan.

– En tiedä toista yhtä kovaa fania. Kotonamme raikavat aina Norwichin laulut, ja Oscar leikkii pihassa esittämällä jotain Norwichin pelaajaa, äiti kertoo.

Nyt Oscar suunnittelee jo uutta kylttiä ensi lauantain otteluun Blackburnia vastaan. Tasapelillä tai voitolla tuosta ottelusta Norwich varmistaisi lopullisesti nousunsa Valioliigaan.