Mestarien liigan välierässä nähdään tiistai-iltana mielenkiintoinen koitos, kun Tottenham saa vieraakseen Ajaxin. Pääset lyömään Ajaxia jättikertoimella 30,00.

Ottelu on ennakkoon todella tasainen, sillä Ajax on pelannut läpi kevään loistavasti. Otteet Juventusta vastaan osoittivat, että Ajax ansaitsee olla neljän parhaan joukossa. Ei ole enää mitään syytä asettaa Tottenhamia suosikkiasemaan tässä otteluparissa.

Ajaxin mahdollisuuksia parantaa entisestään Tottenhamin loukkaantumistilanne. Harry Kane on sivussa ja toisaalta Son Heung-Min on pelikiellossa. Nämä poissaolot heikentävät todella huomattavasti Tottenhamin hyökkäystä.

Lisäksi esimerkiksi Moussa Sissokon pelikunto on arvoitus. Jos myös Sissoko puuttuu keskikentältä, on Ajax todella maukas peliajatus. Ajaxin ainoa poissaolohuoli on Carel Eitingin loukkaantuminen.

Ajax lähtee otteluun hyvässä vireessä, sillä alla on peräti kahdeksan ottelun tappioton putki. Viimeisestä 15 ottelusta tappioita on sen sijaan vain yksi. Tottenhamin kone yski puolestaan viimeksi viikonloppuna, kun West Ham kävi hakemassa 1-0-voiton.

Lyö Ajax voittoon kertoimella 30,00 – toimi näin!

  1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö Ajaxin voittoa 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 30,00.Lisätietoa: Maksimipanos kohteeseen on 1€. Voitto ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia. Vain uusille asiakkaille.