Liverpool nousi Barcelonaa vastaan kolmen maalin takaa-ajoasemasta voittoon Mestarien liigan välierävaiheessa. (Lue otteluraportti)

Barcelona voitti ensimmäisen osan kotonaan 3-0, ja toista osaottelua pidettiin laajalti enää muodollisuutena, mutta Liverpool tuli alle tunnissa tasoihin ja lopulta ohi.

Liverpool aloitti tiistaina takaa-ajonsa jo seitsemännellä minuutilla Divock Origin osumalla.

Tauon jälkeen ottelua ehdittiin pelata noin kymmenen minuuttia, kun Liverpool johti jo 3-0. Ensin Giorginio Wijnaldum latasi Trent Alexander-Arnoldin syötöstä pallon verkkoon ja vain hetkeä myöhemmin Wijnaldum puski Xherdan Shaqirin keskityksestä toisen.

Noin vartti ennen päätösvihellystä Barcelona nukahti kohtalokkaasti. Alexander-Arnold pelasi kulmapotkun nopeasti Origille, joka sai täysin rauhassa siirtää pallon maalin edustalta verkkoon.

Artikkelia muokattu 8.5.2019 klo 00.06: Lopputulos päivitetty mukaan.