HJK kriisissä! Peliyhtiö laski entisestään Mika Lehkosuon potkujen kertoimia – HJK:n hallitus kokoontuu pian

© Kuva: Juha Tamminen
Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

HJK koki shokeeraavan 0-3-tappion maanantai-iltana FC Lahdelle Veikkausliigassa. Mika Lehkosuon asema HJK:n päävalmentajana saattaa tulla tiensä päähän pian.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson pitää Lehkosuon potkuja jopa melko todennäköisenä. Maanantantain tappion myötä Betsson laski Lehkosuon potkujen kertoimia entisestään. Jo aiemmin tällä kaudella HJK:ta pidettiin todennäköisimpänä antamaan kauden ensimmäiset valmentajapotkut, lue lisää tästä.

Betsson uskoo HJK:n olevan tällä hetkellä vahvin ehdokas vaihtamaan valmentajaansa ensimmäisenä Veikkausliigan seuroista. Kerroin kyseiselle skenaariolle on vain 1,40. Toiseksi todennäköisin valmentajan vaihtaja on KPV, jolle tarjotaan kerrointa 3,00.

HJK on pelannut kymmenen ottelua, joista se on napannut vain kaksi voittoa. Maanantaina tuli kauden toinen tappio Lahtea vastaan. Tulokset ovat olleet luvattoman huonoja. Helsingin Sanomat kertoi maanantaina, että HJK:n hallitus kokoontuu lähipäivinä, ja tulosten valossa kokouksessa luultavasti käsitellään myös Lehkosuon asemaa.

Silti Betsson pitää HJK:ta yhä todennäköisimpänä mestarina. HJK:n mestaruuden kerroin on 2,95, ja toiseksi todennäköisin mestari on sarjaa maalieron turvin johtava FC Inter (4,00).

Lähde: Betssonin tiedote

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!