Huuhkaja-pelaaja tyrkyllä Mestarien liigan lohkovaiheeseen – mestaruustaistelu jäi yhä auki

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien luotettavaa laitapuolustajaa Jere Urosta on huhuttu viime vuosina usein astetta isompiin ympyröihin, ja jossain vaiheessa tabloid-lehtien huhuissa liikahti muun muassa Arsenal. Uronen kuitenkin allekirjoitti joulun alla jatkosopimuksen belgialaisen Genkin kanssa.

Helmikuussa antamassaan haastattelussa Uronen kertoi olevansa hyvin uskollinen ihminen. Lisäksi hän kertoi yhdeksi motivaatiotekijäksi jatkosopimuksen allekirjoittamiseen sen, että hän haluaisi päästä pelaamaan Mestarien liigaa Genkin kanssa.

Haave on täysin realistinen, sillä Belgian mestarille on tarjolla suora paikka Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Lisäksi Genk on porskuttanut jo pidempään Belgian liigan kärjessä. Urosella on siis täydet mahdollisuudet olla ensimmäinen suomalainen Mestarien liigan lohkovaiheessa pienen tauon jälkeen.

Sunnuntaina Genkillä oli jo mahdollisuus sinetöidä kansallinen mestaruus, mutta ensimmäistä ottelupalloaan se ei pystynyt hyödyntämään. Genk voitti ensimmäisen puoliajan 1-0, mutta kotijoukkue Club Brugge teki toisella jaksolla kolme maalia, ja voitti pelin lopulta 3-2. Vielä lisäajan alkajaisiksi Genk oli hyvin lähellä tasoitusta, sillä tansanialaisen tehohyökkääjän Mbwana Samatan pusku osui tolppaan, ja jälkitilanteessa pallo kävi Bruggen puolustajan kädessä. Palloa ei kuitenkaan pilkulle viety.

Sarjassa toisena oleva Club Brugge on ainoa joukkue, joka voi Genkiltä vielä mestaruuden viedä. Voitto kutisti Genkin etumatkan sarjan kärjessä kolmeen pisteeseen. Sarjaa on pelaamatta vielä kaksi kierrosta.

Mestaruusunelma on silti edelleen Genkin omissa käsissä. Torstaina se vierailee pahasti tällä kaudella alisuorittaneen Anderlechtin vieraana. Sunnuntain päätöskierroksella Genk isännöi Standard Liégeä. Club Brugge kohtaa torstaina Standard Liégen vieraissa ja isännöi sunnuntaina Antwerpiä.


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.