Juventuksen hyökkääjä pyörsi veljensä puheet siirrosta: ”Haluan jäädä tänne”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Juventuksen hyökkääjä Paulo Dybala sanoo kertoneensa seurajohdolle, että hän haluaa jäädä torinolaisjoukkueeseen.

Hyökkääjän veli Gustavo Dybala vihjasi viime viikolla, että Paulo haluaisi siirtyä muualle.

Vuodesta 2015 lähtien Juventusta edustanut Dybala, 25, haluaa edustaa Bianconeria myös ensi kaudella, vaikkei vielä tiedäkään, kuka joukkueen päävalmentajaksi tulee. Juventus ilmoitti viikko sitten, että Massimiliano Allegri jättää tehtävän tämän kauden jälkeen.

– Veljeni puhui omasta puolestaan. Minä puhuin seuralle ja Fabio Paraticille (urheilutoimenjohtaja), ja he tietävät, mitä ajattelen, kommentoi Dybala Sky Sportsin mukaan.

– Haluan pysyä Juventuksessa myös ensi kaudella. Haluan jatkaa pelaamista täällä. Olen onnellinen, puen Juventuksen paidan kunnialla päälleni.

– On selvää, että Juventuksen on tehtävä päätöksensä ja rakennettava joukkue tulevan valmentajan ehdoilla, mutta minä haluan jäädä tänne.

Juventus voitti tällä kaudella kahdeksannen peräkkäisen Italian Serie A:n mestaruudensa, mutta se jäi pysteittä Italian cupissa ja Mestarien liigassa. Dybala toivoo, että uusi päävalmentaja nostaa heidät entistä korkeammalle.

– Seura ei vielä tiedä, kuka on seuraava päävalmentaja, mutta me toivomme, että hän on vahva ja kykeneväinen johdattamaan meidät voittoihin kaikissa kilpailuissa.

– Hyvästelin Allegrin ja kiitin häntä. Hän on ainoa valmentaja, joka on ollut minun aikana täällä. Olemme kaikki hyvin kiitollisia siitä, mitä hän teki tälle seuralle, ja toivomme hänelle kaikkea hyvää.

– Kannattajat haluaisivat, että pelaisimme viihdyttävää jalkapalloa, mutta tärkeintä on voittaa pelejä. Sekä seura että joukkuekaverini ajattelevat niin.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!