Atlético Madridin joukkue kokee ensi kaudeksi useita muutoksia. Puolustuslinjasta poistuu useampi monivuotinen luottopelaaja, ja vahvistuksia kaivataan. Yksi sellainen löydettiinkin jo maanantaina, kun Porto vahvisti 30-vuotiaan brassitoppari Felipen siirtyvän 20 miljoonan euron siirtosummalla Atléticoon.

Tähtihyökkääjä Antoine Griezmannin paikkaaminen saattaa puolestaan osoittautua vieläkin työläämmäksi. Lisäksi Atléticon hyökkäykseen saattaa syntyä toinenkin aukko, sillä myös Diego Costa voi vaihtaa maisemaa.

Cadena Ser -radiokanavan mukaan Costalle onkin jo löydetty korvaaja. Atlético haluaa 32-vuotiaan uruguaylaisen Edinson Cavanin, joka on mättänyt maaleja Paris Saint-Germainissa jo vuodesta 2013. Cavani on tiettävästi myöntävän vastauksen Atléticolle jo antanut, mutta PSG:n kanssa ei ole vielä päästy siirtosummasta sopuun. Lisäksi Atlético haluaa odottaa tyydyttäviä tarjouksia Diego Costasta.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Cavanin sopimus PSG:n kanssa kattaa enää ensi kauden, joten siirtokorvauksen saadakseen pariisilaisten olisi myytävä hyökkääjä tänä kesänä.

Laitapuolustaja Filipe Luisille etsitään myös korvaajaa. Atléticon toivelistan kärjessä on Leicesterin ja Englannin maajoukkueen vasen pakki Ben Chilwell. 22-vuotias Chilwell teki lokakuussa Leicesterin kanssa vuoteen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen. Leicesterin oma kasvatti valittiin Englannin maajoukkueeseen myös kesäkuussa pelattavaan Nations Leaguen lopputurnaukseen.