Lehti: Manchester City saatetaan sulkea Mestarien liigasta! Epäilykset lähellä vahvistusta

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Tutkinta Manchester Cityn taloussääntöjen kierrosta on edennyt kriittiseen vaiheeseen. Englannin jalkapallon ja Uefan viranomaiset ovat tutkineet kuukausia tuoretta valioliigamestaria paljastusten mahdollisista rikkeistä vuodettua julki (lue lisää).

Nyt kaksi viikkoa sitten toisensa Nyonissa tavannut UEFA:n taloudellinen tutkintayksikkö aikoo tutkia seuran tilejä rikkeistä vahvistaakseen epäilyksensä. UEFA:n tutkijat aikovat ehdottaa Cityn sulkemista Mestarien liigasta.

Tutkinnan johtaja ja Belgian entinen pääministeri Yves Leterme tekee viimeisen päätöksen. Citylle aiotaan hakea vähintään vuoden osallistumiskieltoa Euroopan suurimpaan seuraturnaukseen.

City on pitkään himonnut seurahistoriansa ensimmäistä Mestarien liigan voittoa. Seuran odotetaan aloittavan valtavan oikeustaistelun asiasta.

Jos City suljettaisiin Metarien liigasta, on epäselvää saataisiinko kieltoa vielä ensi kaudelle voimaan tai kaudelle 2020-21. Karsinnat ensi kauden turnaukseen alkavat jo heinäkuussa, joten UEFA:lla on kiire rankaista Cityä. Cityllä on myös oikeus valittaa urheilun korkeimpaan oikeuteen.

City on kiistänyt aiemmin tehneensä mitään väärää. Myös Valioliiga aloitti maaliskuussa asiasta tutkinnan (lue lisää).

Lähde:New York Times

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliL’Equipe: Real Madridilla ajankohta valmiina Eden Hazardin megasiirron vahvistamiseen
Seuraava artikkeliFC Interin tuhoisan tehokas hyökkäystrio tehnyt räjähdysmäistä jälkeä Veikkausliigassa