Liverpool ja FC Barcelona kohtaavat tiistaina Mestarien liigan välierän 2. osassa. Pystyykö Liverpool vielä nousemaan katalonialaisseuran ohi finaaliin?

Barca voitti ensimmäisen osan kotikentällään lukemin 3-0. Ottelu oli paljon tasaisempi kuin mitä numerot kertovat. Lähinnä yksi mies, Lionel Messi, teki ratkaisevan eron tekemällä kaksi tyylikästä osumaa. Etenkin jälkimmäinen, kaukaa ammuttu vapaapotku, oli Messiä tyylikkäimmillään.

Tähän toiseen osaan Liverpool tulee pistämään kaiken peliin. Loukkaantumiset piinaavat joukkuetta, mutta kotiyleisön hurja kannustus varmasti siivittää ryhmää. Koska Roberto Firmino ja Mohamed Salah ovat loukkaantuneina sivussa, odotetaan paljon Xherdan Shaqirilta.

Sveitsiläinen on parhaimmillaan todella huikean tason pelaaja. Belgialaisen Divock Origin on myös pelattava elämänsä peli tiistai-iltana.

Samalla Liverpoolin tulisi pitää Barcelonan Lionel Messi kurissa. Liverpoolin oljenkorsi on ohut, mutta kaikki on mahdollista. Muistetaan miten kävi viime vuonna! Tuolloin FC Barcelona voitti kotonaan AS Roman 4-1, mutta hävisi vieraissa ratkaisevasti 0-3.

Nähdäänkö samanlainen ihme tänään?

Lyö Liverpoolin jatkoonmenoa kertoimella 100,00:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos Liverpoolin jatkoonmenolle. Jos Liverpool voittaa, saat 100€ kierrätysvaapata rahaa pelitilille.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa Mr.Greenin uusille asiakkaille. Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole. Maksimipanos kohteeseen on 1€.