Liverpoolin hyökkääjätähti ulkona! – Tässä ovat Barcelonan ja Liverpoolin avauskokoonpanot

© Kuva: Getty Images

Keskiviikon vappupäivä lähestyy jo loppuuan, mutta jalkapalloromantikoille ilta on vasta nuori. Nimittäin Barcelona ja Liverpool iskevät pian yhteen Mestarien liigan välierien avausosassa Camp Noulla.

Liverpoolin hyökkääjätähti Roberto Firmino on kärsinyt lihasvammasta, ja miehen pelaaminen Barcelonaa vastaan on ollut vaakalaudalla. Liverpoolin julkaistua avauskokoonpanonsa, saatiin vahvistus sille, ettei Firmino ole täydessä kunnossa. Häntä ei valittu Liverpoolin avauskokoonpanoon, mutta vaihdossa mies sentään on.

Jos et näe alla olevaa Liverpoolin avauskokoonpanoa, voit katsoa sen tästä.

Barcelonan avauskokoonpanossa ei suurempia yllätyksiä nähdä. Kentällä viilettää tuttu hyökkäyskolmikko Lionel Messi, Luis Suárez ja Philippe Coutinho. Mielenkiintoisen asetelmasta tekee se, että Suárez sekä Coutinho ovat Liverpoolin entisiä pelaajia.

Coutinho siirtyi Barcelonaan kohun saattelemana tammikuussa 2018. Suárez sen sijaan jätti Anfieldin jo kesällä 2014. Liverpool-aika jätti kuitenkin jälkensä Suáreziin, sillä hyökkääjä on nimennyt oman tyttärensä (Delfina) Liverpoolin kotistadionin mukaan. Mikäli kellot eivät vielä soittaneet, Delfina on anagrammi Anfieldistä.

Jos et näe alla olevaa Barcelonan avauskokoonpanoa, voit katsoa sen tästä.

Barcelona-Liverpool käynnistyy kello 22 Suomen aikaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.