Liverpoolin hyökkääjätähti ulkona! – Tässä ovat Barcelonan ja Liverpoolin avauskokoonpanot

© Kuva: Getty Images
Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Keskiviikon vappupäivä lähestyy jo loppuuan, mutta jalkapalloromantikoille ilta on vasta nuori. Nimittäin Barcelona ja Liverpool iskevät pian yhteen Mestarien liigan välierien avausosassa Camp Noulla.

Liverpoolin hyökkääjätähti Roberto Firmino on kärsinyt lihasvammasta, ja miehen pelaaminen Barcelonaa vastaan on ollut vaakalaudalla. Liverpoolin julkaistua avauskokoonpanonsa, saatiin vahvistus sille, ettei Firmino ole täydessä kunnossa. Häntä ei valittu Liverpoolin avauskokoonpanoon, mutta vaihdossa mies sentään on.

Jos et näe alla olevaa Liverpoolin avauskokoonpanoa, voit katsoa sen tästä.

Barcelonan avauskokoonpanossa ei suurempia yllätyksiä nähdä. Kentällä viilettää tuttu hyökkäyskolmikko Lionel Messi, Luis Suárez ja Philippe Coutinho. Mielenkiintoisen asetelmasta tekee se, että Suárez sekä Coutinho ovat Liverpoolin entisiä pelaajia.

Coutinho siirtyi Barcelonaan kohun saattelemana tammikuussa 2018. Suárez sen sijaan jätti Anfieldin jo kesällä 2014. Liverpool-aika jätti kuitenkin jälkensä Suáreziin, sillä hyökkääjä on nimennyt oman tyttärensä (Delfina) Liverpoolin kotistadionin mukaan. Mikäli kellot eivät vielä soittaneet, Delfina on anagrammi Anfieldistä.

Jos et näe alla olevaa Barcelonan avauskokoonpanoa, voit katsoa sen tästä.

Barcelona-Liverpool käynnistyy kello 22 Suomen aikaa.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!