Mauro Icardi vahvisti tulevaisuuden suunnitelmansa Internazionalelle

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Mauro Icardi on vahvistanut tahtonsa pysyä Internazionalen riveissä tämänkin kauden jälkeen.

Icardilla on tulossa päätökseen hankala kuudes vuosi milanolaisseurassa. Kapteeninnauhan menettäminen ja kahden kuukauden mittainen pelitauko kyseenalaisen polvivamman takia ovat asettaneet argentiinalaishyökkääjän jatkon seurassa ison kysymysmerkin alle.

Icardi, 26, ei kuitenkaan halua lähteä San Sirolta tänä kesänä.

– Koska lehdistö on lähiaikoina jakanut uutisia jotka eivät kuvaa minun ajatuksiani ja tahtoani, haluan kertoa faneillemme että olen jatkuvasti kertonut seuralle halustani jäädä Interiin, Icardi kertoi Instagramissa.

– Täten, tästä lähtien, minkäänlaisia väärinkäsityksiä ei tarvitse enää luoda. Ymmärrän lehdistön kiinnostukset myydä feikkejä uutisia, mutta en voi tehdä muuta kuin selventää asiat omasta puolestani.

– Minä toistan: Olen ilmaissut Interille tahtoni jäädä, koska Inter on minun perheeni. Aika tulee kertomaan, kuka kertoi totuuden.

Forza Inter, aina.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!