Nimekkäät huippuvalmentajat palaamassa Serie A:han – Entä miten Frank Lampard liittyy kuvioon?

© Kuva: Getty Images
Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Valmentajamarkkinoilla katseet kohdistuvat juuri nyt eritoten Italiaan. Juventusta viisi kautta menestyksekkäästi valmentanut Massimiliano Allegri ilmoitti perjantaina lähdöstään, ja mitä todennäköisimmin myös Internazionale ja AS Roma lähtevät kauteen uuden luotsin voimin. AC Milankin saattaa käskyttäjää vaihtaa.

Palapeli on siis vielä montaa palaa vaille valmis, mutta italialaislehdistö ja -toimittajat ovat innokkaita tarjoamaan ratkaisuja. Näiden mukaan jo lähipäivinä valmentajakaruselli tulee pyörähtämään eteenpäin.

Fabrizio Romano kirjoittaa Guardianissa Interin ja kokeneen Antonio Conten päässeen jo sopimukseen. Muun muassa Juventusta, Italian maajoukkuetta ja Chelseaa menestyksekkäästi luotsanneen Conten uskotaan korvaavan nykyisen valmentajan Luciano Spallettin kolmen tai neljän vuoden sopimuksen turvin.

Contesta olivat lehden mukaan kiinnostuneita myös Bayern München ja PSG, mutta pidemmän korren veti lopulta Inter.

Juventuksen puolestaan uskotaan pohtivan Allegrin seuraajavalintaa kahden kandidaatin välillä. Ehdolla ovat Lazion valmentaja Simone Inzaghi sekä Chelsean Maurizio Sarri. Inzaghia pidetään pestiin suosikkina. Molempien kanssa ollaan tiettävästi käyty jo keskusteluja. Juventus-spekulaatioista kirjoittavat italialainen siirtoekspertti Gianluca Di Marzio sekä Corriere dello Sport.

Corriere dello Sportin mukaan Chelsea on jo päättänyt luopua 60-vuotiaasta Sarrista, vaikka tämän sopimus kattaakin vielä kaksi kautta. Chelsea suunittelisi tiettävästi korvaavansa Sarrin omalla seuraikonilla, 40-vuotiaalla Frank Lampardilla.

640 ottelua Chelseassa pelannut Lampard aloitti valmentajauransa vasta tällä kaudella Derbyn luotsina, mutta on tehnyt erinomaista jälkeä. Lampardin johdolla Derby on raivannut tiensä Mestaruussarjan nousukarsinnan finaaliin Wembleylle. Aiemmin kaudella Derby pudotti cupista Manchester Unitedin. Lampardilla on Derbyn kanssa sopimusta vuoteen 2021.

Lähde: Transfermarkt

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliBorussia Dortmund hankki Saksan maajoukkuepelaajan – yksi Bundesliigan nopeimmista pelaajista
Seuraava artikkeliHaikeiden jäähyväisten aika? Pelaako yksi Veikkausliigan kaikkien aikojen maalitykeistä viimeisen kerran Lahdessa?