PSG luottaa yhä Thomas Tucheliin – saksalaisvalmentajalle jatkosopimus

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen, joka ulottuu kesään 2021. PSG tiedotti sopimuksesta lauantaina.

Saksalaisluotsi Tuchel, 45, siirtyi PSG:n käskyttäjäksi viime kesänä Unai Emeryn seuraajaksi ja saavutti ensimmäisellä kaudellaan Pariisissa Ligue 1:n ja Ranskan supercupin mestaruuden.

Hänen pestinsä epäiltiin jo jäävän yhden kauden mittaiseksi, kun PSG jäi nuolemaan näppejään Ranskan cupissa, Ranskan liigacupissa ja jälleen kerran myös Mestarien liigassa, jossa sen matka päättyi neljännesvälierävaiheeseen.

Tuchel antoi jo perjantaina ymmärtää, että hän on jatkamassa pariisilaisten päävalmentajana, vaikka hän ei sitä medialle suoraan vahvistanut.

– Luulen, että voin sanoa kyllä, vastasi Tuchel Goalin mukaan kysyttäessä, jatkaako hän seurassa.

– Mutta jalkapallossa se voi muuttua joka päivä.

– Kysytte tuota minulta usein, mutta täällä minä olen. Se ei ole minusta kiinni, jos se muuttuu.

– Suoraan sanottuna olen hieman huolissani, että minulta kysytään jatkuvasti näitä kysymyksiä. Tuntuu, että kaikki tietävät jotain mitä minä en tiedä.

– Onko teillä tietoa? Tulisiko minun olla huolissaan? Tiedän, että jalkapallossa voi käydä mitä vain.

Tuchelin alkuperäinen sopimus olisi kattanut enää ensi kauden. PSG on pelannut hänen alaisuudessaan 55 ottelua, joista se on voittanut 40 ja hävinnyt yhdeksän. Maaleja PSG on tehnyt noissa otteluissa yhteensä 154 kappaletta ja päästänyt 58.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!