Seurajohtaja: Bayern Münchenilla ”taloudellisia hankaluuksia” Leroy Sanén hankkimisessa

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Uli Hoeneß on puhunut taas Manchester Cityn Leroy Sanésta.

Bayern München pyrkii tuomaan uutta verta joukkueeseensa, kun Arjen Robben, Franck Ribéry ja Rafinha jättävät jokainen seuran tänä kesänä. Sané on huhujen mukaan yksi saksalaisseuran siirtokohteista.

Hoeneß kuitenkin myöntää, että Bayernilla voi olla ”taloudellisia hankaluuksia” saada Manchester City myymään Sanéa toivottuun hintaan.

– Minulla ei ole tarkkoja summia vielä, mutta taloudelliset puitteet ovat hyvin hankalia. Koko paketti on hankala, Hoeneß kertoi Sport Bildille.

Hoeneß kertoi aiemmin, ettei Bayern München ole valmis maksamaan Sanésta tai kenestäkään muusta yli 80 miljoonaa euroa hankittuaan jo Lucas Hernándezin Atlético Madridista kyseiseen hintaan.

– Emme pelaa Monopolya täällä. Olemme jalkapalloseura. Olemme jo saavuttaneet 80 miljoonan euron rajan, enkä usko että tulemme ylittämään sitä tulevien pelaajahankintojen kanssa.

Bayern München on hankkinut Hernándezin lisäksi laitapuolustaja Benjamin Pavardin sekä huippulupaus Jann-Fiete Arpin. Joukkue on myös yhdistettynä Juventuksen Paulo Dybalaan.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!