Seuran omistaja: Mario Balotellin kotiinpaluu onnistuu yhdellä ehdolla – ”Hän on tervetullut”

© Kuva: Getty Images

Kerroimme viime viikolla Corriere della Seran tietojen pohjalta, että Italian Serie A:han ensi kaudeksi palaava Brescia ja Marseillen hyökkääjä Mario Balotelli haaveilevat voimiensa yhdistämisestä.

Nyt myös Brescian omistaja Massimo Cellino kommentoi Italian maajoukkuehyökkääjän mahdollista pestaamista.

Balotelli, 28, ei ole ikinä urallaan edustanut Bresciaa, mutta hän varttui seuran kotiseudulla Lombardiassa ja omistaa talon 200 metrin päässä Brescian stadionista Mario Rigamontista. Balotelli onnitteli sosiaalisessa mediassa Bresciaa noususta Italian pääsarjaan, ja hän on aiemmin kertonut, että haluaisi lopettaa uransa seurassa.

Marseillen ja Balotellin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, joten siirtokorvausta hänestä ei tarvitse maksaa, jos hän kesällä vaihtaa maisemaa. Cellino myönsi kuitenkin, että Brescialla ei ole varaa Balotellin tämänhetkiseen palkkatasoon.

– Mario on mahtava ystävä ja hyvä jätkä, kommentoi Cellino Tuttosportille.

– Jos hän keskittyy jalkapalloon, hän on mahtava pelaaja. Juurikaan muuta en voi lisätä. Minua harmittaa, että hän kerää usein enemmän huomiota virheistään kuin ominaisuuksistaan, joita hänellä on monia.

– Jos hän sopeutuu siihen, mitä voimme hänelle tarjota, niin hän on tervetullut Bresciaan.

Balotelli siirtyi Marseilleen tammikuussa loppukauden mittaisella sopimuksella jätettyään OGC Nicen. Hän on tehnyt Marseillelle 13 ottelussa yhteensä kahdeksan maalia.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!