Sometiimiltä nopea reagointi nousutaistelun ratkeamiseen: ”Tässä osoite olutkuljetusta varten”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Saksan Kakkosbundesliigan toinen nousijajoukkue ratkesi sunnuntaina, kun Paderborn sijoittui kakkoseksi ja palaa muutaman vuoden tauon jälkeen pääsarjaan. Paderbornin nousu varmistui, vaikka se hävisi päätöskierroksella Dynamo Dresdenille.

Paderborn sai loppusuoralla kullanarvoista apua Bochumilta, joka pakotti Union Berlinin 2-2 -tasapeliin. Voitolla Union Berlin olisi noussut Paderbornin ohi pääsarjaan, ensimmäistä kertaa historiassaan.

Bochumin sometiimi olikin välittömästi skarppina, ja twiittasi nousutaistelun ratkeamisesta hauskalla tavalla. Tämän jutun kirjoitushetkeen (20.5. klo 9) mennessä twiitti oli saanut vajaat 1 200 tykkäystä ja sitä oli jaettu 129 kertaa.

– Sydämelliset onnittelut Paderbornille Bundesliigaan noususta! Onnea matkaan siellä ylhäällä, twiitin alkajaisiksi kirjoitettiin, ja perään lisättiin toive:

– Ai niin. Tässä osoite olutkuljetusta varten: Castroper Straße 145, 44791 Bochum. Lähettäkää se vain sometiimille, me välitämme sen sitten eteenpäin. Ehkä.

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!