Teemu Pukki jatkaa uraansa Norwichissa – mies avasi mestaruusjuhlien kömmähdystä ja lauluaan: ”Siinä taitaa olla alkoholilla jotain merkitystä”

© Kuva: Getty Images

Suomen tämän hetken kuumin jalkapalloilija Teemu Pukki piti tiistaina lehdistötilaisuuden Helsingin Telia 5G Areenalla. Pukin edustama Norwich nousi Valioliigaan, ja Pukki voitti Mestaruussarjan maalikuninkuuden 29 osumalla.

Suomeen viime torstaina saapunut Pukki meni heti pitkän kauden jälkeen Kotkaan rauhoittumaan. Mestaruusjuhlat saattoivat nimittäin painaa vielä jaloissa.

– Pari päivää siinä juhlittiin, Pukki avasi.

Sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa Pukki lauloi mestaruusjuhlissa kannattajien hänelle tekemää laulua.

– Siinä taitaa olla alkoholilla jotain merkitystä, että omaa biisiä lauloin. Paraati oli todella hieno ja siinä näki, miten paljon nousu ja mestaruus merkitsee heille. Paraatilla taisi olla noin 50 000 ihmistä, Pukki kertoi

Mestaruusjuhlat eivät sujuneet kuitenkaan täysin ilman kommelluksia. Norwichin mestaruusbussi meni nimittäin rikki ja se piti vaihtaa.

– Se oli vähän sääli. Kaikki mestaruustarrat olivat siinä rikki menneessä bussissa, ja jouduimme vaihtamaan punaiseen bussiin. Ei se mitään silti haitannut. Se vaihtobussi ainakin toimi.

Ura jatkuu Norwichissa

Pukki pelasi ilmiömäisen kauden, mikä varmasti herättää kiinnostusta myös muissa valioliigaseuroissa. Pukki kuitenkin vahvisti lehdistötilaisuudessa, että ura jatkuu Norwichissa. Ensi kaudella Valioliigassa nähdään jälleen siis suomalaispelaaja

– Olen nauttinut olostani, ja se miten pelataan, sopii minulle hyvin. Tosi kiva paikka. Olisi tyhmä lähteä Valioliigaan niin, että olisi epävarma fiilis. Luotan, että tulen sielläkin tekemään maaleja.

– Pienenä poikana Espanjan liiga oli se unelma ja siellä tuli käytyä ja sai sen yhden pelin. Valioliiga oli sitten se seuraava unelma, Pukki totesi.

Pukki kertoi, että cupin ottelut osoittivat, että Norwich pystyy kamppailemaan tasapäisesti myös valioliigajoukkueita vastaan. Norwich putosi Englannin liigacupista Bournemouthille lukemin 1-2.

Huippukauden tekijöiksi Pukki mainitsi kaksi asiaa.

– Varmaan aika kokonaisvaltaisesti tullut kehityttyä. Tärkeää oli se, että luottoa tuli paljon ja pelitapa sopi minulle. Täytyy kiittää valmennusjohtoa ja muita pelaajia maaleistani, Pukki kiitteli.

Englannin Mestaruussarjassa pelataan peräti 46 ottelua. Siihen päälle tulevat vielä cup-ottelut. Pitkä kausi on ollut raskas, joten lepo tulee Pukille tarpeeseen.

– Sairas sarja, niin paljon pelejä. Ja sitten kun ei pelata, niin saksalaisen valmentajan (Daniel Farke) johdolla vedetään aika kovaa. Loppuvaiheessa monella pelaajalla ja itselläkin vähän jalka alkoi painaa. Nyt en ole viikkoon tehnyt yhtään mitään.

Kesällä Pukilla on levon lisäksi tiedossa iloinen perhetapahtuma, sillä mies kertoi menevänsä naimisiin nykyisen kihlattunsa, Kirsikka Laurikon, kanssa. Pariskunnalla on yhteinen tytär.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!