Teemu Pukki odottaa innolla Valioliigan otteluohjelmaa: ”Pärjäsimme hyvin niitä vastaan”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin kesään mahtuvat muun muassa omat häät ja jo pian vastaan tulevat EM-karsinnat. Uuteen kauteen Valioliigassa valmistautuminen alkaa puolestaan heinäkuun puolenvälin tienoilla Saksassa pidettävällä harjoitusleirillä.

Yksi seurattavista ja odottamisen arvoisista päämääristä on varmasti 13. kesäkuuta, sillä tuolloin julkaistaan Valioliigan otteluohjelma. Norwich-fanitkin saavat tuolloin tietää, milloin muun muassa Liverpool tai Manchester City tulevat kylään.

– Toivottavasti ensi kaudesta tulee yhtä hyvä kuin edellinen oli, tai parempikin. On mukavaa saada tietää kesäkuussa, minkä joukkueen kohtaamme ensimmäisenä, Pukki totesi Pink Unin mukaan.

– Voi olla, ettemme yllä Valioliigan kärkisijoille, mutta tavoitteena on pysyä sarjassa useamman kauden ajan. Pelasimme tällä viikolla muutamia valioliigajoukkueita vastaan cupissa, ja pärjäsimme hyvin. Voitimme Cardiffin ja hävisimme Bournemouthille.

– Valioliigassa pelaaminen on minulle henkilökohtainen unelmien täyttymys. Olen pelannut melko pitkään monissa maissa; Suomessa, Saksassa, Espanjassa, Skotlannissa ja viimeksi Tanskassa. Olen kuitenkin todella innostunut mahdollisuudesta pelata Valioliigassa isoimmilla stadioneilla. Valioliiga on minulle kaikkein tärkein liiga.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!