Veikkausliigan puolustava mestari HJK katkaisi sunnuntaina kahdeksan ottelun mittaisen voitottoman putkensa, kun se kukisti kotikentällään KPV:n 3-1 (lue lisää). HJK:n uuden päävalmentajan ensimmäiset muutokset toimivat, sillä Toni Koskela nosti avaukseen ensi kertaa tällä kaudella venäläisen Ivan Tarasovin ja juoksutti joukkueen kentälle muodostelmassa 4-2-3-1.

– Me vaihdettiin muotoa, millä hyökätään, ja peluutimme laitureita leveällä. Laitapakit olivat samalla vähän alempana. Pelasimme selkeämmin neljällä ensimmäisen vaiheen pelinrakentelussa, Koskela totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🎥 HJK TV - Lehdistötilaisuus

HJK vs KPV -ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ja KPV:n apuvalmentaja Niko Kalliokoski. Katso lehdistötilaisuus HJK TV:stä:

hjk.fi/artikkelit/vid…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #SeuraavaTähti #OnVainYksiKlubi

– Meillä oli aika paljon vauhtia laidoilla. Me saimme niitä tilanteita, mitä me halusimme saada Lassi Lappalaiselle ja Tarasoville. Loimme aika hyvän määrän maalipaikkoja, joista muutama tuli ihan puhtaasti tilanteenvaihdoista.

– Toisella jaksolla KPV rupesi prässäämään vähän ylempää ja aiheutti meille pieniä murheita. Peli olisi pitänyt tappaa jo aikaisemmin.

[readmore from=HJK]

Keskiviikkona toimessaan aloittanut Koskela kiitteli joukkueensa reaktiota Mika Lehkosuon potkuihin ja valmentajanvaihdokseen.

– Aika erikoinen viikko. Tällaista ei kuitenkaan kovin usein tapahdu. Pelaajien reaktio oli erinomainen ja me teimme paljon töitä. Olimme yhtenäinen joukkue kentällä, ja oli kiva nähdä iloisia kasvoja ja tyytyväisiä pelaajia.

– Kahdeksan peliä on Klubissa ikuisuudelta tuntuva aika, joten on tärkeää, että aloitimme kolmella pisteellä, Koskela jatkoi pitkään voitottomaan putkeen viitaten.