Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan välisessä EM-karsintaottelussa lähdettiin tauolle tilanteessa 0-0.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tauolle Ratinan stadionilla pelattavassa EM-karsintaottelussa Suomi-Bosnia-Hertsegovina mennään maalittomassa tilanteessa. Ensimmäisen 45-minuuttisen tapahtumat olivat hyvin tasaiset. Suomelle ikävä uutinen oli Albin Granlundin loukkaantuminen jakson lopulla. #FINBIH #EURO2020

Kumpikin joukkue osoitti vaarallisuutensa jo varhain. Suomi pystyi ensimmäisillä minuuteilla parikin kertaa pallonriistoon vierailijoiden kenttäpuoliskolla.

Bosnia-Hertsegovinan ensimmäinen tilanne syntyi neljännellä minuutilla, kun Edin Džeko pääsi laukomaan suoraan keskityksestä. Paulus Arajuuri peitti kuitenkin vaikeasta asennosta lähteneen kudin.

Hetkeä myöhemmin Teemu Pukki sai vetopaikan Bosnia-Hertsegovinan pallonmenetyksen jälkeen. Bosnialaisvahti Ibrahim Šehić poimi löysähkön laukauksen helposti.

Šehić joutui kovemman testin eteen 16. minuutilla. Robin Lod taisteli pallon Suomelle Jere Urosen keskityksen jälkeen, ja Simon Skrabb pääsi laukomaan puolivolleysta. Šehić torjui yrityksen kulmapotkuksi.

Suomen alakerta piti pitkään Bosnia-Hertsegovinan hyökkääjät kurissa, mutta vajaan puolen tunnin kohdalla vieraat olivat yllättää. Haris Duljević laukoi suoraan keskityksestä, mutta Huuhkajien onneksi bosnialaisen osuma palloon oli kehno.

Huuhkajat teki ensimmäisen vaihtonsa jo 37. minuutilla. Albin Granlund asteli jalkaansa pidellen penkille, ja hänet korvasi Jukka Raitala, jolla oli kuumetta alkuviikolla.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Suomi kokee takaiskun, kun vahvasti tähän asti Albin Granlund joutuu tulemaan oikean laitapuolustajan tontilta vaihtoon. Tilalle Jukka Raitala. Pelattuna pian 38 minuuttia. #Huuhkajat #FINBIH

Bosnia-Hertsegovina sai vielä hyvän paineen aikaiseksi Suomen päätyyn tauon kynnyksellä, mutta Huuhkajien puolustus ja maalivahti Lukas Hradecky hoitivat tehtävänsä.