Ex-pelaajalta kitkeriä kommentteja ajastaan Bayernissa – ”Minulle on selvää, että olisin ansainnut enemmän”

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

29-vuotias Toni Kroos siirtyi nykyiseen seuraansa Real Madridiin vuonna 2014, tuoreena maailmanmestarina. Realissa saksalainen keskikenttäpelaaja on kuulunut koko ajan joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin, oli valmentajana sitten kuka hyvänsä. Sitäkin tyytyväisempi Kroos on siitä, että teki aikanaan päätöksen lähteä Bayern Münchenistä.

Saksan maajoukkueenkin tukipilareihin lukeutuvasta Kroosta on nyt tehty dokumenttielokuva ”KROOS”, joka tulee esitykseen saksalaisissa elokuvateattereissa 4. heinäkuuta. Kroos antaa dokumentissa kitkerää palautetta entisen seuransa Bayern Münchenin johtoporrasta kohtaan.

– Minulle sanottiin hyvin usein, kuinka hyvä olen, ja kuinka teen kaiken oikein. En kuitenkaan saanut pelata, Kroos muisteli ensimmäistä rupeamaansa Bayernissa vuosina 2007-2009.

– Minulle oli todella selvää, että olisin ansainnut enemmän.

Nyt 29-vuotias Kroos vietti kauden 2009-2010 lainalla Bayer Leverkusenissa. Kun kahdella edellisellä kaudella Bayernissa oli tullut peliaikaa yhteensä vain 19 bundesliigaottelussa, nousi Kroos Leverkusenissa kertaheitolla Bundesliigan eliittiin.

Palattuaan Bayerniin kesällä 2010 hän ei vieläkään kokenut saavansa tarpeeksi arvostusta. Jatkosopimustaan Kroos kertoo katuneensa vain kymmenen minuuttia sen allekirjoittamisen jälkeen.

– Kun allekirjoitin sopimuksen, tuli Karl-Heinz Rummeniggelta vielä melkoinen kommentti. ”Vau, nythän sinulla on mainio sopimus”, aivan kuin hän olisi todennut, että nyt minun täytyy pelata vielä vähän paremmin, Kroos selittää.

Kroos on alun perin kotoisin Pohjois-Saksasta, Mecklenburg-Vorpommernin osavaltiosta. Bayerniin hän siirtyi jo 16-vuotiaana, ja pelaajan äidin mukaan hän olisi jäänyt lainapestinsä jälkeen paljon mieluummin Leverkuseniin kuin palannut takaisin Müncheniin.

– Joukkue oli huomattavasti läheisempi. He tapasivat toisiaan, ja grillasivat iltaisin yhdessä. Heidän kanssakäymisensä oli paljon normaalimpaa, ei kuten Münchenissä. Se kaikki oli hänelle liian pinnallista, Kroosin äiti Birgit Kroos selvittää.

Lähde: SportBild

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!