HJK – FC Honka: Metroderbyllä kohti Juhannusta

Veikkausliiga
HJK – FC Honka
Keskiviikko 19.06 klo 18:30

Keskiviikkona Veikkausliigan mielenkiinto kohdistuu Töölössä pelattavaan HJK:n ja FC Hongan väliseen Metroderbyyn. HJK sai tiistaina mieluisia uutisia, kun Mestarien Liigan ensimmäisellä kierroksella vastaan arvottiin färsaarelainen HB Tórshavn. Uutta kevättä etsivän HJK:n pirtaan tämä sopii paremmin kuin hyvin, sillä tarjolla olisi ollut myös kivikova vastus Puolasta. Otteluparin avausosa pelataan 9-10. heinäkuuta ja tätä Petsipappakin seuraa silmä kovana.

HJK sai ennen maaottelutaukoa kaksi kaivattua voittoa alakastin KPV:stä ja RoPSista. RoPSia vastaan olisi voinut kyllä käydä kylmätkin, sillä valtaosan pelistä HJK oli hajuton ja mauton. Lopun paikoistaan joukkue teki yhden osuman. Toni Koskelalla on nyt ollut aikaa hioa joukkueen peliä oman näköisekseen. Maanantaina joukkue julkaisi paluumuuttaja Erfan Zenelin sopimuksen loppukaudeksi. Siirtoikkunan auetessa vahvistus jää tuskin HJK:n ainoaksi. Sarjatauolla Klubi pelasi harjoitusottelun Vålerengaa vastaan ja hävisi ansaitusti.

FC Honka kärsi kotonaan shokkitappion KPV:lle ennen sarjataukoa. Vesa Vasaran yhdistelmä näytti jonkun verran haluttomalta. Vaikea sitten sanoa, minkä verran Tapiolan epätasainen nurmi vaikutti esitykseen. Joka tapauksessa tämä oli espoolaisille karvas muistutus siitä, että helppoja pelejä Veikkausliigassa ei vaan ole. Sarjatauon aikana Honka pelasi harjoitusottelun virolaista Nomme Kaljua vastaan.

Vetosuositus

Klubin viisari on noususuunnassa ja Hongan ennustettavuus varsinkin tauon jälkeen on melko vaikea. HJK:ta on pidettävä suosikkina ja pelisuositukseksi nousee kotivoitto: HJK voittaa ottelun kertoimella 1,95.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HJK – FC Honka ja kohteeseen veto ”HJK voittaa ottelun”. Jos HJK voittaa ottelun, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai FC Honka voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.