Huuhkajien tähtivahti Lukas Hradecky paljasti lempioluensa – uratoiveissa vielä veikkausliigadebyytti TPS:n paidassa

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Lukas Hradecky tunnetaan suurena oluiden ystävänä. Huuhkajien maalivahti nosti SuomiFutis-sivuston haastattelussa esille suosikkimallaksensa.

Järjestystä Bayer Leverkusenin tähtipelaaja ei osannut mainita.

– Mulla alkaa olemaan Top 3 täynnä, mutta järjestystä en osaa sanoa. Peroni ja tshekkiläinen Budvar, Hradecky listasi suosikkinsa SuomiFutiksen Instagramissa.

Lomilla Hradeckylla on myös aikaa laatuoluiden maistelulle.

Mutta kuinka suuri lasku tulee keskimääräisestä baari-illasta?

– Riippuu porukasta. Jos Pirinen (Juha) on mukana, menee nelinumeroiseksi. Jos Hradeckyt (Tomas ja Matej) ovat mukana, niin viisinumeroiseksi, Huuhkajat-vahti vitsaili.

Hradecky on 29 vuoden iässä pelannut useammassa ulkomaan seurassa niin Saksan Bundesliigassa kuin Tanskan Superliigassa. Veikkausliigassa turkulainen ei ehtinyt pelata nuorena otteluakaan.

Hradeckyn haaveissa on poistaa tuo tavoite vielä joskus kotiseura TPS:n paidassa. Turkulaisseura pelaa tällä hetkellä Ykkösessä.

– Toivottavasti jonakin päivänä. Olisi hienoa tehdä se debyytti joskus 38:na tai 39:nä. Toivottavasti ovat liigassa siihen aikaan.

SuomiFutis-sivuston IGTV:ssä luvassa vielä ennen lauantain Bosnia-Hertsegovina ottelua Benjamin Källmanin ja Juha Pirisen haastattelut. Ota siis SuomiFutis-sivuston Instagram seurantaan TÄÄLTÄ.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!