Joel Pohjanpalo palasi Leverkusenin treeneihin etuajassa ja täynnä intoa: ”Jokainen osaa kuvitella…”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Bayer Leverkusenin bundesliigamiehistö palaa maanantaina kesälomilta treeneihin harjoittelemaan kohti uutta, Mestarien liigan värittämää kautta. Peter Boszin luotsaama joukko tapaa avointen harjoitusten merkeissä maanantaina kello 14.30 Saksan aikaa, joskin maajoukkuepelaajille – kaiketi Lukas Hradecky mukaanluettuna? – lomaa suodaan hieman pidempään.

Kolme Leverkusenin pelaajaa otti kuitenkin harjoituksiin varaslähdön ja palasi treenikentälle jo perjantaiaamuna. Innokkain trio koostui Karim Bellarabista, lainalta palaavasta maalivahdista Niklas Lombista sekä Suomen ja Huuhkajien Joel Pohjanpalosta.

Sekä Bellarabilla että Pohjanpalolla on takanaan loukkaantuminen, joten kiinni kurottavaa muuhun joukkueeseen riittää. Suomalaishyökkääjä uhkuikin täyttä intoa päästyään taas tositoimiin.

– Odotan maanantaita suurella innolla. Luulen, että jokainen osaa kuvitella, miltä tuntuu aloittaa uusi kausi täysin terveenä 13 kuukautta kestäneen loukkaantumisjakson jälkeen, Pohjanpalo avasi tuntojaan Bayer Leverkusenin kotisivuilla.

Pohjanpalo ja Bellarabi aloittivat ylityöt Leverkusenissa jo alkuviikosta, ja suomalainen uhkuu motivaatiota uuden treenikauden alla.

– Haluan saada tämän etumatkan uuteen kauteen, etenkin pitkän toipilasjakson jälkeen. Haluan olla myös varma, että olen täydessä kunnossa, kun aloitamme täydet joukkueharjoitukset, 24-vuotias maalitykki lisää.

– Kesäkuun alusta lähtien olen tiennyt, että jalan kanssa on taas kaikki kunnossa – minulla ei ole enää minkäänlaisia ongelmia, tyytyväinen Pohjanpalo lisää.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!