PSG tarjosi Neymaria vaihtokaupassa Pogbaan – Man United hylkäsi kahdesta syystä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Manchester United on hylännyt Paris Saint-Germainin tarjouksen Paul Pogbasta, brittilehti Independent uutisoi. Ranskalaisjätti oli valmis lähettämään Neymarin vaihdossa, mutta United-johto hylkäsi tarjouksen.

Manchester Unitedin seurapomo Ed Woodward hylkäsi Independentin mukaan tarjouksen kahdesta syystä.

Tärkein syy hylkäykseen löytyi kustannuksista. Neymar tienaa lehden tietojen mukaan peräti miljoona euroa viikossa. Manchester Unitedin ongelmana on jo nyt liian kovalla palkalla olevat pelaajat, kuten Alexis Sanchez, vaikkakin chileläisen palkka on peräti yli puolella pienempi kuin Neymarin.

Toinen syy hylkäykselle oli se, että Woodward elättelee toiveita edelleen Pogban pitämisestä seurassa. Pogbaa on yhdistetty kesän aikana erityisesti Real Madridiin, mutta United haluaa pitää maailmanmestarin riveissään.

Pogba siirtyi takaisin Manchester Unitediin kesällä 2016 silloisella maailmanennätyssummalla. United pulitti ranskalaisesta tuolloin Juventukselle 105 miljoonaa euroa.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!