Seuraavaksi PSG:n kimppuun? – Neymar ja Barcelona solmineet jo suullisen sopimuksen

© Kuva: Getty Images

Voisiko Neymarin paluu PSG:stä Barcelonaan sittenkin toteutua? Kestohuhu on ollut tapetilla kuukaudesta ja viikosta toiseen, mutta nyt katalaanilehti Sport pyöräyttää huhumyllyä oikein kunnolla.

Sportin mukaan brassitähti ja Barcelona ovat jo sopineet suullisesti viiden vuoden sopimuksesta. Enää siirron tiellä olisi siis ”ainoastaan” PSG, joka ei epäilemättä luopuisi supertähdestään halvalla.

Lehti kertoo, ettei Neymar asettanut Barca-johdolle neuvotteluissa minkäänlaisia reunaehtoja. Taituri on jopa valmis leikkaamaan merkittävästi palkkaansa. PSG on maksanut Neymarille tiettävästi 36,8 miljoonaa euroa vuodessa, kun Barcelonassa olisi tyytyminen 24 miljoonaan euroon. Näin palkkaleikkuriin joutuisi yli kolmasosa Neymarin ansiotuloista.

Neymar tietää, että Barca joutuu pulittamaan Ligue 1 -mestareille pitkän pennin siirtokorvauksina, joten siksi hän on osoittanut neuvotteluissa suurta kompromissivalmiutta.

Barcelona on myös vaatinut, että Neymar luopuu kahden vuoden takaisten allekirjoitusbonusrahojen perintävaatimuksestaan. Tähänkin pelaaja on Sportin mukaan jo suostunut.