Tottenhamin tähtipelaaja myönsi lähtöhalunsa: ”Haluaisin kokeilla jotain uutta”

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Christian Eriksen sanoo olevansa urallaan siinä pisteessä, että ”haluaisi kokeilla jotain uutta”.

Tanskan maajoukkuetähti Eriksen, 27, on edustanut Tottenhamia vuodesta 2013 lähtien ja pelannut lontoolaisseurassa 206 ottelua. Noissa peleissä hän on tehnyt yhteensä 49 osumaa ja antanut 64 maalisyöttöä.

Eriksenin ja Tottenhamin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, eikä hän ole missään vaiheessa antanut ymmärtää, että olisi solmimassa seuran kanssa uuden diilin.

Hän ei ole kuitenkaan aikaisemmin halunnut kommentoida myöskään mahdollista siirtoa muualle. Erikseniltä kysyttiin aiheesta ennen Mestarien liigan loppuottelua, mutta hän jätti haastattelun kesken.

Nyt hän on kommentoinut tulevaisuuden suunnitelmiaan tanskalaiselle Ekstra Bladetille.

– Minusta tuntuu, että olen urallani siinä vaiheessa, että haluaisin kokeilla jotain uutta, sanoi Eriksen Guardianin mukaan.

– Kunnioitan syvästi kaikkea, mitä Tottenhamissa on meneillään, eikä se olisi negatiivinen asia, jos jäisin. Mutta olen myös sanonut, että haluaisin kokeilla jotain uutta.

– Toivon, että tänä kesänä päätetään jotain. Se on suunnitelmana. Jalkapallossa ei ikinä tiedä, milloin tuollainen päätös tehdään. Se voi tapahtua koska vain. Parhaaksi olisi, jos se tapahtuisi nopeasti, mutta jalkapallossa kaikki vie aikaa.

Eriksen on ollut pitkään yhdistettynä Real Madridiin, jonka odotetaan uudistavan joukkuettaan tänä kesänä tuntuvasti.

– Real Madrid olisi askel eteenpäin, mutta se edellyttäisi sitä, että Real Madrid ottaisi yhteyttä Tottenhamiin ja sanoisi, että he haluavat Christianin. Sitä he eivät ole minun tietääkseni tehneet.

– Kaikki riippuu (Tottenhamin puheenjohtajasta) Daniel Levystä, ja neuvotteluissa on oltava toinenkin seura. Muutoin istun alas ja neuvottelen uudesta sopimuksesta. Itselleen ei voi asettaa päivämäärää.

– Ei ole paljon asioita, joita en voisi saavuttaa Tottenhamissa, joten jos siirryn muualle, sen on oltava askel eteenpäin.

Erikseniltä kysyttiin, voisiko hän jäädä Tottenhamiin ja lähteä vasta ensi vuonna sopimuksensa päätyttyä.

– Sitä on vaikea sanoa. Se riippuu mahdollisuuksista. Miksi en jäisi Tottenhamiin, jos mielenkiintoisia tarjouksia ei tule? Uuden sopimuksen allekirjoittaminen riippuu sen ehdoista.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!
Edellinen artikkeliVahvistus: James Rodríguez ei jää Bayern Müncheniin – seura toteutti pelaajan toiveen
Seuraava artikkeliOsallistuuko Neymar raiskauskohun keskellä Copa Américaan? Brasilian futispomoilla eriävät mielipiteet