Pelaajaruletin lisäksi tänä kesänä siirtomarkkinoilla seurataan erityisen tarkasti managereita. Juventuksen hämmentävän kovaan menestykseen Italiassa vuosien ajan ohjannut Massilmiliano Allegri käynnisti polemiikin ilmoittaessaan, että jättää Vanhan Rouvan viiden vuoden pestinsä päätteeksi.

Spekuloinnin keskittyessä valtaosin siihen, kuka jatkaa Allegrin työtä Torinossa, on jäänyt varjoon ex-keskikenttämiehen oma tuleva osoite. Nyt, kun vaihtoehtojen määrä on kaventunut, alkaa kompassi osoittaa vahvasti Englannin suuntaan.

Italiassa AC Milan näyttäisi nimeävän uudeksi valmentajakseen Sampdoriasta siirtyvän Marco Giampaolon, kun taas AS Roma on tiettävästi Paulo Fonsecan kannalla. Varteenotettavat vaihtoehdot kotimaassa ovat siis suurin piirtein käytetyt.

Paris Saint-Germain jatkaa Tomas Tuchelin komennossa, eikä Bayern Münchenkään näytä olevan korvaamassa Niko Kovacia ruorissaan.

Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, vaikuttaa tällä hetkellä todennäköisimmältä vaihtokauppa, jossa Maurizio Sarri lähtee Chelseasta Juventukseen, Allegrin tehdessä päinvastaisen liikkeen. Teoriassa vastaava saattaa toki tapahtua myös Tottenhamin Mauricio Pochettinon ollessa toinen osapuoli.

Italialaishuhujen mukaan Allegri vaimoineen viettää kesää Lontoossa, muun muassa kielikurssien merkeissä.