Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović väläytteli akrobaattisuuttaan Major League Soccerin ottelussa New England Revolutionia vastaan.

Suomen aikaa varhain maanantaina pelattu ottelu päättyi Revolutionin 2-1-vierasvoittoon. Ibrahimović, 37, viimeisteli Galaxyn kavennusmaalin 84. minuutilla saksipotkulla.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

Hän sai pallon haltuunsa Revolutionin rangaistusalueella, nosti pelivälineen päänsä yläpuolelle ja laukoi sen korkealta ilmasta saksipotkulla verkkoon.

Maali oli Ibrahimovićin 11. osuma tämän kauden MLS:ssa. Hän on toisena sarjan maalipörssissä, jota johtaa Los Angeles FC:n Carlos Vela 16 täysosumallaan.

Ibrahimović siirtyi Galaxyyn viime vuoden maaliskuussa purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa. Hän on pelannut losangelesilaisseurassa 39 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 33 maalia ja syöttänyt kymmenen.

Los Angeles Galaxy on MLS:n läntisessä konferenssissa 16 ottelun jälkeen toisena, yhdeksän pistettä perässä Los Angeles FC:tä.

Voit katsoa Ibrahimovićin saksipotkumaalin alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Major League Soccer

@MLS
🚨🚲 ZLATAN BICYCLE KICK 🚲🚨

MLS:n suomalaisista viikonloppuna sai vastuuta vain New York City FC:n kapteeni Alexander Ring, joka syötti joukkueensa toisen maalin 2-2-tasapelissä Columbus Crew’ta vastaan.

Minnesota Unitedin Rasmus Schüller, Montreal Impactin Jukka Raitala ja Los Angeles FC:n Nicholas Hämäläinen istuivat viikonloppuna penkillä. Minnesota hävisi Philadelphia Unitedille 2-3, Montreal kaatui kotonaan Orlando Citylle lukemin 0-3 ja LAFC voitti Portland Timbersin 3-2.

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva valitsi keskikenttäpelaaja Schüllerin ja puolustaja Raitalan ryhmäänsä, joka kohtaa tässä kuussa EM-karsinnoissa Bosnia-Hertsegovinan ja Liechtensteinin.