Marca: Manchester United ei luovu Pogbasta – pelaa ostajat ulos massiivisella hintapyynnöllä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Espanjalaislehti Marcan mukaan Paul Pogban hinta on jälleen kasvanut. Manchester United pyytää ranskalaispelaajastaan nyt 200 miljoonaa euroa.

Pogban kohdalla on puhuttu mahdollisista siirroista Juventukseen tai Real Madridiin. Marca kirjoittaa, että manchesterilaisseura ei olisi aikeissa luopua keskikenttäpelaajastaan. Siksi United on nostanut viime kesän maailmanmestarin hinnan jo pilviin.

Pogban siirron takaraja on kahdeksas elokuuta, jolloin Valioliigan siirtoikkuna umpeutuu. Manchester United ei ole ollut halukas myymään pelaajaansa, mutta Pogba ja hänen agenttinsa, Mino Raiola, ovat puhuneet julkisesti Pogban kiinnostuksesta etsiä uusia haasteita.

United on aiemmin kertonut käyttävänsä Neymaria verrokkina Pogban hinnoittelussa. Red Devilsin pyytämä summa on kasvanut kesän edetessä tiettävästi kaksinkertaistunut. Marcan mukaan hinta on aivan liian korkea verrattuna siihen, mitä Real Madrid olisi valmis maksamaan.

Manchesterilaisten päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær väläytteli Perth Glorya vastaan pelatun harjoitusottelun jälkeen, että Pogballa on hyvä mahdollisuus olla Unitedin kapteeni tulevalla kaudella.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!