FC Inter koki maanantai-iltana 1-2-tappion SJK:n vieraana. Ottelun ratkaisu nähtiin ottelun loppuhetkillä, kun SJK:lle vihellettiin rangaistuspotku, jonka Denys Oliynyk viimeisteli varmasti sisään.

FC Interin päävalmentaja José Riveiro ei sulattanut tuomariston vihellystä. Ottelun erotuomari Dennis Antamo ei heti viheltänyt pilliinsä, kun pallo näytti osuvan Luciano Balbin käteen, mutta avustavan erotuomarin Juuso Mantereen liputus tuotti lopulta rankkarin. Hidastuskuvissa Balbin käsi näytti olevan melko vahvasti kiinni kropassa, mutta pallo näytti silti osuvan käteen.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Riveirolta kysyttiin tilanteesta. Tilaisuuden vetäjä kysyi rankkariin johtaneesta virheestä, mutta Riveiro puuttui tähän nopeasti.

– Kuka teki virheen? Riveiro kysyi tilaisuuden vetäjältä.

Tähän tilaisuuden vetäjä vastasi, että hänen mielestään virhe oli Balbin, jota Riveiro ei täysin sulattanut.

– Jos esittelet tilanteen tuolla tavalla tässä lehdistötilaisuudessa, niin sinun täytyy olla varma, että asia oli todella näin, Riveiro vänkäsi ja antoi sen jälkeen tilaisuuden jatkua.

Lopulta Riveiro pääsi vastaamaan itse kysymykseen rankkariin johtaneesta tilanteesta.

– En ole varma… Itse asiassa olen varma, ettei se ollut rangaistuspotku. Se ei ollut tarpeeksi selvä rike, jotta siitä voisi viheltää rankkarin 85. minuutilla. Se ei ole reilua.

– Mielestäni päätuomari jopa sanoi, että peli jatkuu, mutta avustava halusi nousta ottelun päähenkilöksi ja päätti, että se on rankkari, ja että me lähdemme täältä (Seinäjoelta) ilman pisteitä. Mielestäni tulos ei ollut reilu, Riveiro harmitteli.

Interillä oli omat paikkansa ottelussa, mutta viimeistelyssä jäi rutkasti parantamisen varaa. Riveiro oli kokonaisuudessaan tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Riveiro toivoi myös, että heillekin vihellettäisiin viime hetken ratkaisevia rangaistuspotkuja.

– Olemme ehkä yksi sarjan hyökkäävimmistä joukkueista, emmmekä ole saaneet vielä yhtäkään pilkkua. Minäkin haluaisin rankkarin, kun peli on näin tiukka. Toivottavasti jatkossa meillekin vihelletään, Riveiro totesi.

SJK nousi voiton myötä pisteen päähän Interistä. Inter on pelannut myös yhden ottelun enemmän kuin SJK. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla viidentenä ja kuudentena. Inter kohtaa seuraavaksi FC Lahden. Voit katsoa Veikkausliigan tulokset, seuraavat ottelut ja sarjataulukon TÄSTÄ.