Sky Italia: Yksi jalkapallokenttien tulisimmista katseista vaihtamassa roolia

© Kuva: Getty Images

AS Romaa koko uransa edustanut Daniele De Rossi on päättänyt poistua pelikentiltä, kertoo Sky Italia.

Pelillisten ulottuvuuksiensa lisäksi varsin vakuuttavana hahmona tunnettu 35-vuotias pelasi tunteikkaan viimeisen ottelunsa roomalaisten paidassa keväällä, ja jäi vaille seuraa. Hänen jatkamisestaan on kuitenkin liikkunut huhuja, jotka ovat olleet viemässä legendaa milloin Argentiinan Boca Juniorsiin, milloin Yhdysvaltojen MLS-sarjaan. Jokin aika sitten mahdollinen siirto toiseen Serie A -seuraan, Fiorentinaan kävi huhuissa, jotka pikapuoliin kumottiin.

Nyt tiedot kertovat, että De Rossi ei luovu pelikengistään kokonaan, mutta on siirtymässä käyttämään niitä harjoituskentillä valmentajan ominaisuudessa. Konkarin isä Alberto De Rossi toimii AS Roman juniorivalmennuksessa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!