Sky: Sarri epävarmana – Juventus ei ehkä aio tehdä tarjousta Pogbasta

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Sky Italia kertoo, että Juventus ei välttämättä aio tehdä tarjousta Manchester Unitedin ranskalaistähti Paul Pogbasta. Juventuksen päävalmentaja Maurizio Sarri pitää pelaajasta, mutta on epävarma Juventuksen aikeista.

Juventuksen urheilujohtaja Fabio Paratici on keskustellut Sarrin kanssa Pogbasta, mutta valmentajan mukaan hankinta-aikeita ei ehkä ole. On hyvin mahdollista, että torinolaisseura ei tavoittele Pogbaa tänä kesänä.

Pogba on kertonut olevansa kiinnostunut uusista haasteista, ja pelaajan agentti Mino Raiola on puhunut julkisesti vuoden 2018 maailmanmestarin lähtöhaluista. Unitedin hintapyyntö Pogbasta saattaa kuitenkin olla jopa 200 miljoonaa euroa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!