Tasoitus lisäajalla! Ilves jatkaa yksin sarjakärjessä – HJK:n voitto vaihtui tasapeliksi

© Kuva: Juha Tamminen
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Tampereen Tammelassa Ilves nousi lisäajalla tasoihin Veikkausliigan kärkipään kamppailussa. Lauri Ala-Myllymäki tasasi puntit ajassa 90+2. HJK johti peliä Riku Riskin osumalla, joka syntyi 55. peliminuutilla.

Tampereella peliä oli seuraamassa yli 5 000 katsojaa. Tasapelipisteellä Ilves piti paikkansa sarjan kärjessä.  HJK puolestaan jatkaa aivan kärkikolmikon tuntumassa.

Muissa otteluissa VPS:n voitoton putki jatkui. Vaasalaiset jäivät 1−1-tasapeliin kotonaan FC Lahtea vastaan. Samba Sillah vei VPS:n johtoon, mutta Pyry Lampinen tasoitti kamppailun vieraille ensimmäisen puoliajan lopussa. VPS on voittanut ottelun viimeksi maaliskuussa Suomen Cupissa.

Päivän kolmas ottelu pelattiin KPV:n ja SJK:n välillä. KPV joutui pettymään kotikentällään, kun SJK haki kolme pistettä 2−1-voitolla. SJK:n maaleista vastasivat Jude Arthur ja Matheus Batista, kun taas KPV:n maalin teki Simo Roiha.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliSiirtohuhujen kohteena ollut Bayernin portugalilaislupaus: ”Kovač tarvitsee minua”
Seuraava artikkeliFC Haka lähestyy Veikkausliigaa – Hradecky osui paluuottelussaan TPS:lle