© Kuva: Getty Images

UEL-karsinta: FC Vitebsk – KuPS | Näin näet pelin suorana ja ilmaiseksi

KuPS taistelee torstaina jatkopaikasta valkovenäläistä FC Vitebskia vastaan. Pääset katsomaan ratkaisevan 2. osaottelun suorana lähetyksenä Unibetin kautta.

KuPS pääsee koitokseen hyvistä asetelmista, sillä KuPS voitti 1. osan kotonaan 2-0. Vaikka tulos 1. osaottelusta oli riemukas, on ottelupari kaikkea muuta kuin pelattu.

Unibetin kautta lähetysten katsominen on ilmaista, mutta pelitililläsi pitää olla vähintään 0,01€ rahaa. KuPS:n matsin ohella näet myös HJK:n tiistaisen Mestarien liigan karsintapelin yksinoikeudella.

Alapuolelta löydät tarkemmat ohjeet, miten pääset katsomaan KuPS:n ottelun FC Vitebskia vastaan.

Näin näet ottelun ilmaiseksi:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Siirry Unibet TV:n pariin ja katso ottelu.

Lisätietoa: Kun betsaat ottelua livenä 5€, saat automaattisesti 5€ live-vedon. Tarjous on voimassa myös vanhoille asiakkaille.

Nämä ottelut näet suorana ja ilmaiseksi:

Ti 16.7.2019 klo 21.00 HB – HJK
To 18.7.2019 klo 21.30 FC Vitebsk – KuPS

Eteneekö KuPS jatkoon?

Puolustaja Luis Carlos Murillo ja hyökkääjä Lucas Rangel vastasivat Kuopiossa maaleista. KuPS-valmentaja Jani Honkavaara oli valmistanut joukkonsa hyvin koitokseen.

Tärkeintä onkin toista osaottelua ajatellen, ettei ylimielisyyteen sorruta. Valko-Venäjällä tulee olemaan aivan erilainen peli, ja kuopiolaisten on pakko olla alusta asti hereillä.

Vieraissa FC Vitebsk turvautui paljon pitkiin palloihin. Nyt kotikentällä onkin mielenkiintoista nähdä muuttuuko taktiikka. KuPS osaa kyllä toppariparinsa ansiosta puolustaa pidemmät pallot vaivatta.