Bayernilla aika kaventaa kokoonpanoaan? – ”Hän ei tule olemaan tyytyväinen”

© Kuva: Getty Images

Bayern München pani jo alkukesästä puolustustaan kuntoon, kun se hankki Atlético Madridista Lucas Hernándezin ja VfB Stuttgartista Benjamin Pavardin. Molemmille Ranskan maajoukkuemiehille on iso ruutu tarjolla.

Loppukesästä oli hyökkäyspään vuoro, ja tällä saralla tyydyttiin lainapesteihin. Ensin seuraan siirtyi Ivan Perisic Internazionalesta ja viikonloppuna Philippe Coutinho Barcelonasta. Seuraavaksi virta vieneekin taas seurasta ulospäin.

Yksi nokkimisjärjestyksessä pudonnut pelaaja on 30-vuotias Jérôme Boateng, joka joutunee Bayerniin jäädessään tyytymään jäännösminuutteihin. Toinen osaansa tyytymätön on 22-vuotias Renato Sanches, joka ilmaisi julkisestikin harmituksensa heti Bundesliigan avayuskierroksen jälkeen.

Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kommentoi molempien pelaajien tilannetta Saksan liigaorganisaation yleiskokouksen yhteydessä keskiviikkona. Rummeniggen mukaan molempien lähtö on yhä mahdollista ennen siirtoikkunan sulkeutumista 2. syyskuuta, mutta mitään konkreettista ei vielä ole pöydällä.

– Jérôme on pelaaja, joka haluaisi pelata. Jos hän ei pelaa säännöllisesti, hän ei tule olemaan tyytyväinen. Nykyisessä puolustajatilanteessamme ei tule olemaan hänelle helppoa saada jatkuvaa peliaikaa, Rummenigge myönsi.

– Olemme keskustelleet tilanteesta. Jos hän haluaa lähteä seurasta, hänen täytyy kertoa se meille. Sitten käsittelemme asiaa. Joka tapauksessa aloitteen pitää tulla häneltä.

Sanches pelasi kauden avauspelissä Hertha Berliniä vastaan vain viisi minuuttia, eikä pelijano sillä sammunut.

– Renato on pelaaja, joka haluaa tietysti pelata. Minä myös ymmärrän häntä. Hän tuli tänne kolme vuotta sitten ”Golden Boyna” ja arvostettuna portugalilaisena euroopanmestarina, ja on nyt menettänyt paikkansa maajoukkueessa. Sen hän haluaa taistella takaisin, ja onnistuakseen siinä hänen täytyy pelata, Rummenigge muotoilee.

– Peliaikaa ei heru meiltä helposti, etenkin Coutinhon tulon jälkeen. Keskustelemme hänen ja hänen agenttinsa kanssaan. Pidän hänestä pelaajana, mutta meidän pitää löytää ratkaisu, joka sopii sekä hänelle, FC Bayernille että valmentajalle.

Sanchesin nimi on yhdistetty viime päivinä ranskalaiseen Lilleen, joka nähdään tällä kaudella myös Mestarien liigassa.

Lähde: Transfermarkt


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.