Eurooppa-Liiga
FC Midtjylland – Rangers
Torstai 08.08. klo 21:00

Torstaina tanskalainen Midtjylland saa mielenkiintoisia vieraita, kun Steven Gerrardin kipparoima Rangers saapuu kaupunkiin. Midtjyllandin olisi pidettävä kotonaan hyvät asemat tähän ottelupariin, sillä vierasottelusta ei ole odotettavissa helppoa. Hyvää itseluottamusta tanskalaisille antaa vakuuttavasti alkanut kausi kotimaan sarjassa.

Kenneth Andersenin suojateilla on tilillään neljä puhdasta voittoa Tanskan liigassa. UEL-karsinnat alkavat joukkueen osalta Rangers-otteluilla. Viime vuonna juutit jäivät lohkovaiheesta pihalle, kun Malmö oli karsinnassa väkevämpi. Midtjylland on ylipäätään selvinnyt lohkovaiheeseen yhden kerran. En usko kuitenkaan Rangersin aliarvioivan isäntiään, sillä tanskalaisjoukkueilla on hyvä peruslaatu.

Rangers on pudottanut karsinnoissa tähän mennessä gibraltarilaisen St Josephsin ja luxemburgilaisen Progrés Niederkornin. Jälkimmäinen piti lukemat suhteellisen tiukkoina, mutta Rangers ei ole vielä päästänyt karsinnoissa maaliakaan. Sarja-avauksessa viime kauden selkeä sarjakakkonen haki pisteet Kilmarnockilta hyvän esityksen jälkeen. Joukkueen kärjessä suutii HJK:sta tuttu huippuhyökkääjä Alfredo Morelos.

Vetosuositus

Ennustan tästä ottelusta hyvin tasaista, eikä maaleilla todennäköisesti tulla juhlimaan. Vetosuositus liittyy siihen, etteivät molemmat joukkueet onnistu viimeistelyssä: Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI kertoimella 1,83.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Midtjylland – Rangers ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI”. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat 183 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]