GdS: Huippukärki hylkäsi Internazionalen tarjouksen – Mauro Icardi jäämässä rahastamaan katsomoon, ellei pääse Juventukseen

© Kuva: Getty Images
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Gazzetta dello Sportin mukaan Edinson Cavani on hylännyt Internazionalelta saamansa tarjouksen.

32-vuotias Cavani haluaa pelata sopimuksensa loppuun PSG:ssä. Cavanin PSG-sopimus loppuu alkavan kauden jälkeen, ja Cavani saa silloin vapaasti päättää, missä pelaa tulevaisuudessa.

Samainen lähde kertoo myös Mauro Icardin jäävän mielellään Interiin, jos ei saa siirtoa Juventukseen läpi. Interin päävalmentaja Antonio Conte on jo tiedottanut julkisesti, ettei Icardille ole käyttöä hänen projektissaan. Se ei kuitenkaan haittaa Icardia, jota ei haittaisi seurata Interin otteluita katsomosta käsin tienaten noin viisi miljoonaa euroa kaudessa.

Conte halusi Manchester Unitedin Romelu Lukakun riveihinsä, ja Interin seurajohto kertoi tehneensä Lukakusta rahakkaan tarjouksen, mutta Manchester United haluaa belgialaiskärjestä liian suuren siirtosumman. AS Roman Edin Dzeko on myös yhdistetty Interiin.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliNäkökulma: HJK ei voittanut, vaan hävisi – yksittäisen ottelun tulos sai hämmentävän vastaanoton Suomessa
Seuraava artikkeliReal Madrid hävisi, Gareth Bale golfasi – Zidane: ”Toivottavasti hän harjoitteli”