IS: Petteri Forsellilla isot odotukset HJK-siirrostaan: ”En voi enää monta väärää valintaa tehdä”

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

HJK teki siirtoikkunan viimeisinä päivinä todellisen kaappauksen, kun se kiinnitti Huuhkajien kovapotkuisen Petteri Forsellin loppukauden kattavalla sopimuksella. Syksyllä 29 vuotta täyttävän Forsellin sopimuksessa on myös optio ensi kaudesta.

Forsell sai räväkän aloituksen veikkausliigapeleihin HJK:n paidassa, kun hän tehoili heti ensimmäisessä ottelussaan maalin ja kaksi maalisyöttöä, kun HJK kaatoi FC Lahden 4-0. Puolalaisesta Miedz Legnicasta Suomeen saapunut Forsell tietääkin, mitä häneltä Klubissa odotetaan.

- Ymmärrän, miksi minut hankittiin. HJK:lla on hyviä pelaajia, jotka tekevät oikeita liikkeitä. Toivottavasti pystyn auttamaan tehoissa, Forsell toteaa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Forsell teki viime kaudella Puolan pääsarjassa 13 maalia, mutta ei odotuksistaan huolimatta saanut tarpeeksi hyviä tarjouksia ulkomailta. Reaktio oli pettynyt, mutta nyt erikoistilannespesialisti keskittyy täysillä HJK:hon.

- Ei se siirtoikkuna mennyt niin kuin olin ajatellut viime kauden jälkeen, Forsell myöntää.

- Nyt kun olen tehnyt tämän päätöksen ja tullut tänne niin on se kivaa olla takaisin. HJK:n kanssa pääsee taistelemaan mestaruudesta ja pelaamaan europelejä. En voi enää monta väärää valintaa tehdä, toivottavasti tämä oli hyvä valinta.

Forsell on herättänyt Suomessa aina paljon tunteita. Taitotaso on ollut korkea juniorivuosista lähtien, mutta sanavalmius saattoi mennä joskus jopa yli.

Väkeä Forsell vetää katsomoihin varmasti. Hän on myös kiitollinen siitä, mihin suuntaan palaute on alkanut kääntyä.

- Ennen minusta oli tosi paljon negatiivista puhetta, mutta nyt se on kääntynyt positiiviseen, Forsell toteaa.

- Ei mun tarvitse tehdä mitään taikatemppuja. Jos olen oma itseni ja pelaan omalla tasollani, ihmiset, HJK ja minä saamme mitä haluamme.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!