Liverpool – Chelsea: Kaikki puoltaa Poolia

UEFA Super Cup
Liverpool – Chelsea
Keskiviikko 14.08. klo 22:00

Keskiviikkona jalkapalloilevan maailman katseet kääntyvät Istanbuliin, jossa yhteen ottavat Mestarien Liigan voittaja Liverpool ja Eurooppa-Liigan mestari Chelsea. Joukkueet aloittivat Valioliigan viime viikonloppuna melko erilaisissa tunnelmissa. Tämä on toki omanlaisensa ottelu, mutta tässä taistossa on selkeä ennakkosuosikki – ja se on Liverpool.

Liverpool teki selvää sarja-avauksessa Norwichista jo avauspuolikkaalla. Norwichin taktiikka ei ollut kaikkein onnistunein, eikä puolustustyöskentelykään ollut tilanteen vaatimalla tasolla. Toisella jaksolla Pool nosti jo hieman jalkaa pedaalilta ja Teemu Pukki pääsi antamaan lohtua Norwich -faneille. Pool hyötyy tähän otteluun siitä, että se pelasi viikonlopun ottelunsa jo perjantaina – kahta päivää ennen kuin Chelsea. Poolin maalilla Alisson loukkaantui viikonloppuna ja on muutaman viikon pois.

Siirtokiellon heikentämä Chelsea aloitti Manchester Unitedia vastaan hyvin, mutta mureni toisella jaksolla tyystin. 4-0 on pelitapahtumiin nähden liian rankka tappio, mutta Frank Lampardille ottelu jätti kovat paineet jatkoa ajatellen. Chelsealla on muutamia poissaoloja ja tuoreimpana N’Golo Kante sai sunnuntaina pikkukolhun, eikä miehen pelaaminen ole varmaa keskiviikkona. Muutenkin Lampard saattaa hieman sekoittaa pakkaansa, sillä lepoaikaa on sunnuntain ottelusta kovin vähän.

Vetosuositus

Kuten aikaisemmin sanoin, olen tässä Poolin kyydissä – oikeastaan kaikki puoltaa tällä hetkellä Jürgen Kloppin miehistöä. Vetosuositukseni tähän otteluun on Liverpool voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 1,60.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Liverpool – Chelsea ja kohteeseen veto ”Liverpool voittaa ottelun varsinaisella peliajalla”. Jos Liverpool voittaa ottelun, saat 160 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Chelsea voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.