Riga FC – HJK: Klubin euroseikkailu jatkuu Latviassa

Eurooppa-Liiga
Riga FC – HJK
Tiistai 06.08. klo 19:00

HJK putosi Mestarien Liigan karsinnassa Belgradin Red Starille hienon taistelun jälkeen ja saa nyt vielä koettaa onneaan Eurooppa-Liigan karsinnassa. Arpa heitti vastaan Latvian hallitsevan mestarin Riga FC:n. HJK:lla on menossa todelliset härkäviikot, sillä joukkue joutuu pelaamaan lähes koko ajan kahden ottelun viikkotahtia ja näin se joutuu antamaan kotimaisessa mestaruustaistossa tasoitusta muille.

Myös Riga kerkesi putoamaan Mestarien Liigan karsinnassa – Dundalk oli tiukassa karsinnassa parempi jälkimmäisen ottelun rangaistuspotkukilpailussa. Sen jälkeen Riga teki urotyön ja pudotti puolalaisen Piast Gliwicen vierasmaalisäännön voimalla kisasta. Tulosta voi pitää yllätyksenä, sillä esim. kotimatsissaan puolalaiset olivat megasuosikkeja reilun 1,30 kertoimillaan. Rigaa ei siis voi väheksyä, vaikka Latvian jalkapallo ei tällä hetkellä kovassa kurssissa olekaan.

HJK sai viikonloppuna huilata Veikkausliigassa ja se tuli varmasti tarpeeseen, kun euro-ottelu vieraissa on edessä jo tiistaina. Klubin kotipeli Red Star Belgradea sujui tuloksellisesti tyydyttävästi, mutta se voitti ottelun koska käytti rajalliset maalipaikkansa vieraita paremmin hyväkseen. Maanantaina on huhuttu Petteri Forsellin olevan siirtymässä lainalle Klubiin ja että pelilupaa haettaisiin jo tiistaiseen Riga-otteluun. Tätä kirjoitettaessa jutun juoni ei ole vielä täysin selvillä, eikä lopullista varmistusta siirtoon ole saatu.

Vetosuositus

Klubi tulee varmaankin pelaamaan vierasottelun varovaisella taktiikalla. Odotan ottelusta sangen niukkamaalista tapahtumaa ja tämä heijastuu myös vetosuositukseen. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI kertoimella 1,80.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Riga FC – HJK ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI”. Jos molemmat joukkueet eivät tee ottelussa maalia, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.