Ryan Giggs kertoo, mitä Paul Pogballe olisi tehty ennen Man Unitedissa – otti esimerkiksi Cristiano Ronaldon

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Manchester Unitedin legendapelaaja Ryan Giggs kehottaa seuraa ottamaan kovemmat keinot käyttöön ranskalaistähti Paul Pogban kanssa.

Keskikenttäpelaaja Pogba, 26, on pyörinyt siirtohuhuissa läpi kesän, ja kesäkuussa hän sanoi, että saattaisi olla valmis ”uuteen haasteeseen”.

Pogban paluu Unitediin on sujunut kaksijakoisissa merkeissä. Hän vietti Manchester Unitedin organisaatiossa jo vuodet 2009-2012, kunnes siirtyi Juventukseen, jossa hänestä kasvoi supertähti. United osti Pogban takaisin kesällä 2016 silloisella maailmanennätyssummalla, mutta häntä on jatkuvasti syytetty ailahtelevaisuudesta.

Nykyään Walesin maajoukkuevalmentajana toimiva Giggs vietti pelaajana koko ammattilaisuransa Manchester Unitedissa. Pogba tuo hänelle mieleen yhden hänen entisen joukkuekaverinsa, portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldon, joka edustaa nykyään Juventusta.

Ronaldo, 34, edusti Unitedia vuosina 2003-2009 ennen siirtoaan Real Madridiin. Nykyään hänet tunnetaan tappavan tehokkaana maalintekijänä ja yhtenä maailman parhaana pelaajana, mutta ensimmäisinä Englannin-vuosinaan hänet tunnettiin pitkälti kikkakoneena, jonka temput eivät aina edistäneet joukkueen pelaamista.

Giggsiltä kysyttiin Evening Standardin haastattelussa, mitä Pogballe olisi ennen tehty. Hänen mukaansa Unitedin pelaajilla oli Ronaldoa varten eräs keino, joka voisi toimia myös Pogban kanssa.

– Potkikaa häntä harjoituksissa, sanoi Giggs.

– Mutta sitä ei tehdä enää. Sitä ei enää oikein käytetä.

– Enkä tarkoita nyt sitä, että kaikkia pitäisi potkia. Mutta siten Ronaldosta tuli parempi.

– Scholesylla (Paul Scholesilla) oli tapana potkia häntä, jos hän piti palloa liian kauan. Ja yhtäkkiä hän (Ronaldo) tajusi, että hän saa jaloilleen, jos ei luovu pallosta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!