© Kuva: Getty Images

Vedonlyöntitarjouksia kaudella 2019-2020 – tsekkaa etusi!

Jalkapallofanien pitkä odotus on vihdoin ohi, kun Euroopan suuret jalkapallosarjat alkavat. Valioliiga ja Ligue 1 potkaistiin käyntiin jo viime viikonloppuna. Laliiga ja Bundesliga alkavat ensi viikonloppuna ja Seria A puolestaan kahden viikon päästä.

Valioliigan ensimmäisen kierroksen ehdoton kohokohta suomalaisfanien kannalta nähtiin perjantaina, kun Teemu Pukki iski heti ensimmäisessä Valioliigaottelussaan maalin Liverpoolia vastaan. Pukin Norwich kohtaa ensi viikon lauantaina Newcastlen ja Pukilta odotetaan jälleen maaleja.

Top5 liigojen alkamisen kunniaksi Unibet tarjoaa jalkapallofaneille kolme huikeaa koko kauden kestävää tarjousta! Alapuolelta voit lukea lisää, miten eri tarjoukset toimivat.

Ensimmäisen maalintekijän hyvitys

Jos vetosi (vähintään 5 euroa) ottelun ensimmäisestä maalintekijästä kaatuu ensimmäisen 10 minuutin aikana väärän pelaajan tekemän koti- tai vierasmaalin takia, hyvittää Unibet sinulle asettamasi panoksen takaisin 25 euroon asti. Tarjouksen piiriin kuuluvat Valioliiga, Mestarien liiga, Eurooppa-liiga, La Liga ja Englannin mestaruussarja.

>>> Hyödynnä ensimmäisen maalintekijän hyvitys

Ilmaisvetoklubi

Kun lyöt vähintään neljä livevetoa viiden euron panoksella viikon aikana, saat viiden euron ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon käyttöösi, kun neljäs vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on voimassa 7 päivää.

>>> Käy hakemassa ilmaisvetosi pois

Multitehostus

Unibet tarjoaa kaikkiin jalkapallon yhdistelmävetoihin jopa 30% multitehostuksen. Lisää vetolappuusi yhdistelmäveto (maksipanostus 20 euroa) ja valitse voitontehostuslippu avautuvasta valikosta. Vetoja voi tehostaa 5000 euroon asti. Voit lunastaa yhden voitontehostuksen viikossa. Kolmen kohteen yhdistelmällä saat 10% voitontehostuksen, neljän yhdistelmällä 20% ja viiden tai useamman kohteen yhdistelmällä 30%.

>>> Ota multitehostus käyttöösi