Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic otti jälleen otsikot haltuunsa, kun LA Galaxy ja LA FC päätyivät 3-3 -tasapeliin sunnuntaisessa Los Angelesin derbyssä. Zlatan teki pelissä kaksi maalia ja otti yhdellä kiinni MLS:n maalitilastoa johtavaa Carlos Velaa, joka puolestaan osui LA FC:lle kerran. Velalla on nyt maaleja 27, ja maalitilaston toisena olevalla Zlatanilla 22.

Ibrahimovicin maalit eivät kuitenkaan ole nyt se, mikä eniten puhuttaa. Somessa on huomiota herättänyt etenkin Los Angeles FC:n vapaapotkutilanne, jossa Zlatan rakentaa pelikaveriensa kanssa muuria. Zlatanin mielestä erään pelikaverin paikka ei suinkaan ollut muurissa, vaan vartioimassa toista vastustajan pelaajaa. Ja kun ”please” ei nähtävästi kuulu hyökkääjäkolossin sanavarastoon, päätti Zlatan kylmänviileästi tuuppaista pelikaveriaan loitommas. Meni se viesti perille niinkin.

Mikäli allaoleva twiitti ei näy, videon voi katsoa myös tästä linkistä.

SportsCenter

@SC_ESPN
Zlatan Ibrahimovic, un hombre directo: el sueco y una particular manera de armar la barrera en la MLS. ¡Él tiene la última palabra!

Tiedä sitten, mihin tilanteeseen Zlatan viittasi twiitissään, jossa hän totutun itsetietoiseen tyyliinsä julisti mahtipontisesti: ”Minun kaupunkini! Minun pelini! Minun sääntöni!

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
My city! My game! My rules!

Sekä Zlatan että Carlos Vela valittiin maanantaina myös MLS:n kierroksen joukkueeseen.

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
And LA - You are welcome